Apel pedelist catre parlamentarii opozitiei

Apel pedelist catre parlamentarii opozitiei

Fac un apel catre parlamentarii salajeni, in speta catre deputatii Iuliu Nosa si Mirel Talos, pe care ii rog sa dea dovada de responsabilitate, si anume sa-i respecte pe salajenii care i-au trimis in Parlament pentru a le reprezenta interesele. Sunt convins ca acesti parlamentari nu au ajuns acolo pentru a chiuli sau pentru a boicota lucrarile din Camera Deputatilor, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele PDL Salaj, deputatul Lucian Bode.

Acesta a adaugat ca atitudinea deputatilor opozitiei nu fac deloc cinste Parlamentului. Nu Roberta Anastase este prioritatea Romaniei in acest moment. Ea este doar un pretext, sustine parlamentarul democrat-liberal, care a adaugat ca nu ar fi deranjat de absenta deputatilor de la sedintele din Camera, in cazul in care o astfel de atitudine nu ar obstructiona procesul legislativ.

Referindu-se la acelasi subiect, Andreea Paul Vass, consilierul primului ministru, a declarat ca intretinerea acestei forme de batalii politice aduce deservicii majore nu doar Parlamentului, ci intregii societati romanesti.

Pe de alta parte, Andreea Paul Vass a facut cunoscut ca salariile bugetarilor vor creste, din 2011, cu cel putin rata inflatiei, insa procentul exact nu este cunoscut in acest moment: Acest salariu este dependent direct de numarul restructurarilor din administratia publica. De aceeasi parere este si secretarul de stat Andrei Todea care, prezent si el la conferinta de presa, a adaugat ca prezumtivele cresteri salariale din 2011 se vor face in baza actelor normative adoptate. Pana la finele anului in curs, pe baza legislatiei in vigoare, se vor face disponibilizarile de personal din administratia publica, estimandu-se ca vor trebui sa plece din sistem, la nivel national, circa 26.000 de oameni.

Astfel, va asigur ca procentul cu care va fi majorat salariul va fi cel mai mare cu putinta pana la a nu dezechilibra bugetul de stat, a spus Andrei Todea, care a mai facut cunoscut ca, in 2012, procesul de restructurari din administratia publica va continua.

Leave a Comment