ALDE Sălaj își consolidează echipa cu oameni tineri, dornici de schimbare

Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) filiala Sălaj a organizat, vineri, o conferință de presă la sediul formațiunii politice, din Zalău.

Președintele Organizației Județene ALDE Sălaj, Valeriu Crișan, a prezentat noua echipă a Organizației de tineret ALDE Sălaj. Din aceasta fac parte Huluban Ionuț, ales în funcția de Presedinte TLDE , și vicepresedinții Sabou Dan, Pașca Chiș Ioana, Lungu Sergiu, Coman Ana Maria și Antal Mircea, precum și pe secretarul – trezorier Labo Bianca.
„Am ales să intru în politică deoarece consider că și tineretul trebuie să fie implicat activ în viața politică. Îmi doresc să fiu un exemplu pentru ceilalți tineri și împreună să revitalizăm Organizația de Tineret ALDE Sălaj”, a spus Ionuț Huluban noul președinte TLDE Sălaj.
În acest context, odată cu formarea noii Organizații de tineret ALDE Sălaj, Valeriu Crișan a spus că este încântat de deschiderea pe care tinerii o manifestă către ALDE, conștient fiind că ALDE este singurul continuator al liberalismului în România în contextul în care PNL și-a pierdut, în opinia sa, ” identitatea doctrinară odată cu acapararea acestuia de vechiul PDL cu mentalitățile, politicile și metehnele PDL-iste neschimbate, doar ascunse după sigla PNL”. Valeriu Crișan a mai spus, în cadrul evenimentului, că „tineretul ALDE Sălaj conștientizează ceea ce înseamnă să fii liberal azi, și faptul că implicarea în politică vine și cu responsabilități, ei având o datorie și față de societate, nu doar față de partid. La ora actuală, există o falie în societate care a fost creată de mai multă vreme și că în continuare, tinerilor le revine o sarcină importantă în privința militării pentru apărarea drepturilor și libertăților cetățenilor, menționând că ALDE va milita în continuare pentru un autentic stat de drept, pentru ca aceștia să nu trăiască într-un simulacru de democrație”.

ALDE aduce un suflu tânăr în politica românească

Liderul ALDE Sălaj a mai adăugat faptul că este conștient despre rolul celor tineri într-un partid cum e ALDE, dar și în societate, recomandându-le acestora să parcurgă cu perseverență și răbdare toate etapele dezvoltării în plan politic și profesional, să capete experiență și credibilitate. Președintele ALDE Sălaj a subliniat că își dorește ca ALDE, împreună cu TLDE, să promoveze competența, concluzionând prin acea că ALDE trebuie să se distingă prin oameni sinceri, competenți și capabili. Acesta i-a îndemnat pe tineri să militeze pentru valorile în care cred, valorile liberale care îi definesc. „Pregătiţi-vă dacă vreţi să faceţi performanţă şi dacă vreţi să fiţi, aşa cum noi astăzi suntem, reprezentanţi recunoscuţi ai liberalismului din România. Voi aveţi o identitate care este mai presus decât orice. Cu toţii ne-am angajat să milităm pentru respectarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor. Pentru democraţie, pentru statul de drept, pentru o justiţie corectă, echilibrată. Acestea sunt valorile care au construit lumea liberă şi prosperă, pentru care vă chem să militaţi şi voi în continuare, cu convingere, cu putere. Politica nu este o joacă. Brătianu spunea că politica este un lucru grav. E grav în sensul responsabilității, pentru că ai în mâna ta destinele oamenilor. Cu toții trebuie să avem această conștiință a seriozității politice.

Și politica, în mod serios, nu se poate face decât cu oameni care sunt profesioniști. Trebuie să ai o carte de vizită profesională care să te recomande și trebuie să parcurgi etapele necesare căpătării experienței, astfel încât atunci când ajungi la un anumit nivel și iei decizii care se vor reflecta asupra oamenilor care te-au votat să ai convingerea că acele decizii sunt în folosul societății, în folosul fiecăruia dintre cetățeni. În felul acesta trebuie câștigat respectul, recunoștința cetățenilor și încrederea lor, însă faptul că sunt tineri, dornici să învețe, să acționeze și mai ales  sunt foarte sinceri, reprezintă din start lucruri în fața cărora cred că cetățenii vor reacționa pozitiv”, a conchis președintele Valeriu Crișan.

 

9 Thoughts to “ALDE Sălaj își consolidează echipa cu oameni tineri, dornici de schimbare”

 1. Anonim

  Astia sunt ca insectele alea numite efemeride, care se ridica din namolul anonimului, zboara un pic in jurul unui bec iluzoriu si dispar in aceeasi zi (in acest caz aceeasi luna), in care au aparut din anonimatul existentei lor fade!

  1. Anonim

   Pute a PDLeu, se simte damful in comentariul de mai sus. Ce daca sunt tineri? Sau votam tot leprele imbatranite in păcate, de care pana si bunica s-a saturat? Succes le doresc.

   1. Anonim

    La care lepre te referi, acelea care sunt votate de sălăjeni de 25 de ani? Aceleași, ce legătură au tinerii ăștia inocenți cu ei?

 2. Anonim

  Alde corigent-repetentul C.A.C. Popescu-Tăricean se visează președintele țării.

 3. Anonim

  Tariceanu nu se viseaza , va fi presedonte

 4. Anonim

  Care profesionisti? Ha,ha,ha….

 5. Anonim

  Aia ca tine mai desteptule . Ce ai cu ei sunt tineri

 6. Anonim

  alde e plin de cacao… uita-te cine conduce partidul asta de la centru pana la județ. Absolut scârbos.

 7. Alde

  Rahati! Tariceanu = rahat cu moț
  ! hoț, traseist,oportunist,escroc…. Nu are nici o calitate. La a 6 nevastă este exemplul familiei traditionale!!! Președinte? …. In visele lui si a nebunilor!!!

Leave a Comment