Administrație Liberală pentru reclădirea Sălajului

Scopul Partidului Național Liberal este acela de a oferi în toată țara guvernări locale de calitate și de a-i scăpa pe români de administrațiile locale PSD care s-au dovedit a fi dezastruoase, corupte și incompetente.
Liderii PNL de la nivel național, precum și liderii sălăjeni ai PNL, s-au arătat deschiși pentru o coaliție anti-PSD, după modelul Nicușor Dan de la Primăria Capitalei iar astfel, încă din luna martie, am stabilit cu partenerii din USR – PLUS susținerea unor candidați comuni la Primăria Municipiului Zalău și Consiliul Județean Sălaj
Cel mai bun model de guvernare locală a fost oferit în ultimii 30 de ani de primarii de la PNL. Există modele de succes pe care dorim să le replicăm și la la nivel Zalăului și al județului. Cluj, Oradea, Alba-Iulia, Arad – sunt modele de dezvoltare pentru întreaga țară.
Noi ne dorim să eliberăm Sălajul de influența nefastă a PSD și credem credem că putem dezvolta toate orașele și comunele, așa cum colegii noștri liberali au dezvoltat Clujul, Oradea, Alba Iulia și multe alte localități.
Avantajul candidaților de la PNL este că sunt într-un partid în care au modele. Chiar și colegii care vor fi la primul mandat de edil local sau județean pot învăța foarte repede de la Boc, de la Bolojan, de la Hava. Pot afla ce au făcut ei, cum au luat fonduri europene, cum au dezvoltat proiecte, cum au ridicat nivelul de trai la ei în comunitate. Pe de altă parte, un ales nou de la PSD nu prea are de la cine să învețe. De la cine să învețe? De la Mazăre, care e la pușcărie? De la Firea, care a reușit performanța să falimenteze RADET, să pună pe butuci RATB și să umple Bucureștiul de șobolani și țânțari? Noi ne batem cu PSD-ul și cu sateliții PSD. Tocmai de aceea în campanie atacurile noastre vor merge doar către stânga anti-democratică și anti-dezvoltare din România.
Se observă cu ochiul liber că administrațiile liberale au generat dezvoltare în comunitățile locale din Oradea, Arad, Alba Iulia, Cluj-Napoca, Timișoara până în Deva, Sinaia, Pitești sau Călărași dar și la nivel județean de la Bihor, Cluj, Alba până la Sibiu, Brașov sau Suceava.
Acum, trebuie să ducem această experiență și la nivelul județului Sălaj și să reclădim Sălajul împreună.

(P)

13 Thoughts to “Administrație Liberală pentru reclădirea Sălajului”

 1. Anonim

  PNL Salaj, cum va ganditi voi ca o sa il votam pe acest folclorist la sefia unui judet? Pacat, aveati oameni mai buni in partid, indepartati lumea de PNL si ii indreptati spre PSD cu aceasta candidatura. Repet, mare pacat

 2. Anonim

  A-ți dezvoltat și Zalăul 12 ani. Hop, hop, maimai

 3. Anonim

  N-aveti nici o sansa cu astfel de oameni care n-au condus nimic in viata lor ori cu puscariabil ca cel de la Bocsa !

 4. ioan delu

  Recladirea a inceputo Ciunt, dupa ce am scapat de Capalnasiu.

 5. Anonim

  cu acest basist nu faceti mare lucru ! Cufureala galbena, vai de voi !!!

 6. Anonim

  Stimati liberali!
  -Cred ca glumiti.Cu cele mai mari procente in sondaje nu puneti candidat la postul de primar al municipiului resedinta de judet,La judet puneti un om simpatic,dar fara calitati de manager,fost PD-ist.La Simleu si la Bocsa sprijiniti oameni condamnati,cica independenti. etc. etc
  -In astfel de conditii aveti asigurat locul 3-4 in judet.

 7. Anonim

  Mai ciumetilor rosii de mai sus !Votati voi pesedeul voastru iar noi ceilalti ,suficienti de multi ca nr de voturi NU VOM VOTA CIUMA ROSIE.Va vom trimite in opozitie pentru multi ani de aici incolo.

  1. Anonim

   Greu e adevarul, asa-i? Cufuritule.

 8. vasile

  Ioan Delu nu stie scrie, ceva specific pesedistilor. Pop Gheorghe Militianul nu stie scrie nici ca asta. PSD va fi starpit!

 9. Anonim

  Cata rautate,cata invidie mai ales din partea unor oameni care n-au realizat nimic in viata lor! Dinu Iancu si-a creat o mare careiera fiind recunoscut la nivel national, ceea ce nu este la indemana oricui .Acest lucru demonstreaza valoarea omului,valoarea profesional (interpret de muzica) cat si cea manageriala (organizae,conducere,responsabilitate).Se vede foarte clar ca in acest moment Dinu Iancu Salajanu este omul potrivit care stie sa promoveze si sa sustina un program de dezvoltare care sa recladeasca Salajul. Sigur cu el se poate infaptuii si realiza un program de dezvotare ca cel din Oradea.

 10. Anonim

  Subscriu 13:13 !De fapt comentatorii psd de mai sus stiu ei ce stiu de la judeteana de partid ,anume ca vor pierde urat de tot la alegeri si pe Salaj dar si in Zalau.Sper disperarea lor VOM VOTA MASIV Dinu Iancu Salajeanu si anti-PSD pe celelalte liste.

 11. Anonim

  Ioane a lui Delu de la 9:00 ,”reconstructia” in capul tau o facut-o ciuma rosie in sensul ca te-o lasat fara neuroni functionali.

 12. Anonim

  EU un cetatean pensionar, stabilit in satul natal , dupa 30 de ani unde s-au rotit fel de fel de ALESI LOCALI SAU LA NIVEL NATIONAL am o orientare politica aparte :LA alegerile locale voi vota OMUL si NU PARTIDUL (nu ma intereseaza nici o culoare politica) ial la celelalte alegeri ma mai gandesc.

Leave a Comment