A apărut un nou candidat la Primăria Marca

Ioan Lonte este candidatul Partidului Mișcarea Populară la Primăria Marca. Un candidat cu experiență în administrația publică locală, domnul Lonte Ioan consideră că odată cu preluarea mandatului de primar, proiectele de infrastructură și de introducere a utilităților de bază precum apă-canal, gaz și electricitate trebuie urgentate ca mai apoi să poată fi implementate proiecte concrete de dezvoltare sustenabilă în comuna Marca.
Proiectele de dezvoltare ale candidatului PMP, domnul Lonte Ioan se referă la atragerea de investitori care să ofere noi locuri de muncă și încurajarea tinerilor să se stabilească în comună unde să dezvolte afaceri propice comunei Marca. De asemenea, producătorii agro-alimentari locali să fie promovați în cadrul unor târguri organizate cu susținerea Primăriei.
Comuna Marca deține câteva obiective turistice pe care candidatul PMP dorește să le promoveze astfel încât turismul să devină o sursă potențială de atragere de fonduri pentru bugetul local de unde să se poată rezolva în mod eficient și rapid problemele locuitorilor comunei. În acest sens, se va dezvolta un circuit economic independent care să asigure dezvoltarea sustenabilă în toate satele aparținătoare comunei.
Candidatul Partidului Mișcarea Populară la Primăria Marca, domnul Lonte Ioan intenționează să creeze o administrație publică locală transparentă unde cetățenii să fie consultați în ceea ce privește proiectele implementate la nivel de comună.
Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Sălaj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian.
(P)

One Thought to “A apărut un nou candidat la Primăria Marca”

  1. Anonim

    Vasile Lungu recomanda! Wow! Domnul.acela pe care salajenii l au ales sa le reprezinte interesele si sa le spuna problemele in Parlament, iar el s a carat la Cluj, la cluburi si viata buna. Fain asa. Ce se mai aude cu singura lege propusa de el, de o importanta capitala, aia cu identitatea de gen in scoli? Gen…sa nu lasam copiii si tinerii sa si aleaga singuri parcursul fizic si social, in viata? Vai de capul lui, ca iti vine sa o daindin ras in plans. Cine se crede, Dumnezeu? Hai sictir de aici, ca nu avem nevoie de lenesi si profitori ca tine! Si nici de recomadarile tale la impartit cascavalul. Bata va nevoia sa va bata de troglodiți!

Leave a Comment