Opinia cititorului: “Trotuarul de pe strada Corneliu Coposu, la fel de plin de gropi ca acum un an”

Sunt un locuitor al municipiului Zalău, am sesizat acum mai mult de un an, autoritățile, prin intermediul rubricii dumneavostră, despre gropile care acum sunt transformate în cratere, de pe strada Corneliu Coposu. În urmă cu un an, copilul meu s-a împiedicat, călcând într-o astfel de groapă, și s-a lovit la cap. Incidentul prin care am trecut eu nu este singular. Am întrebat atunci ce se întâmplă cu această stradă. Eu știu că atunci când promiți, în calitate de candidat la primăria unui oraș, trebuie să încerci să faci măcar ceea ce a fost mai important menționat în promisiunile tale. Se împlinesc imediat doi ani de când ne-am dus cu toții la vot și iată că, din multe puncte de vedere, se împlinesc degeaba. Este inadmisibil ca una dintre cele mai importante străzi din reședința județului nostru să arate așa. pe trotuare abia se mai poate circula. Pe stradă, au fost puse niște petice, în vara anului trecut, care oricum o parte dintre ele sunt deja deteriorate, lăsând la o parte aspectul general al străzii. Peste tot se pun petice și se acționează la fel cum se acționa pe vremea celor pe care i-am schimbat. Se pare însă că i-am schimbat degeaba. Rămânem cu banii luați, pentru că la taxe și impozite Primăria e prima care întinde mâna, iar în rest, suntem la mila lui Dumnezeu. Vă trimit și câteva fotografii, deși știu că majoritatea zălăuanilor știu cum arată această stradă, pentru că trec zilnic pe acolo.
Camelia D.
Un cetățean al municipiului Zalău

5 Thoughts to “Opinia cititorului: “Trotuarul de pe strada Corneliu Coposu, la fel de plin de gropi ca acum un an””

 1. Marc

  Ala nu era planul lui cint la alegeri acu se ocuoa de ce avea in proiectul pe 4 ani din campania electorala… bulevard … canalizare… si continuarea proiectului lu capalbasiu cu anveloparea blocurilor si in urmatorii i 4 ani o sa inceapa sa faca ceva

 2. cristi

  Pai nu ii intereseaza pietonii sau biciclistii drumuri sa fie (oricum si alea praf). Sunt o gramada de strazi in Zalau care nu au nici macar trotuar,

 3. Strada Crasnei

  Da Cristi, să vezi strada Crasnei, în special după poligon în sus. Nu există canalizare, nu există gaz, nu există trotuare, dar există impozite din ce în ce mai mari. Pentru anul 1886 cred că strada, şi nu e singura, arată acceptabil. De carosabil cred că nici nu mai are rost să amintim, e bucuria nevinovată a mecanicilor şi al atelierelor auto. E fain la oraş, dar parcă ruralul predomină în această localitate uitată de lume.

 4. Anonim

  si inainte de poligon sunt aceleasi conditii! fara trotuar, fara canalizare, fara asfalt, doar impozitul e actualizat!
  zalau se degradeaza tot mai mult, tot mai vizibil……in fiecare an doar se fac noi propmisiuni, ne alegem doar cu promisiuni, angajamente, etc nu au jena!

 5. Umblati numai in Skoda ca Ciunt

  si atunci nu o sa va deranjeze gropile din trotuare.

Leave a Comment