Opinia cititorului: “Podul mirilor” din parcul Brădet a dispărut

“Doresc să vă aduc la cunoștință ceea ce am constatat nu doar eu ci, cred, toți zălăuanii care își petrec timpul liber cu copiii ori nepoții în Parcul din Brădet, situat la urcarea pe Meseș, cum se iese din oraș. Nimeni nu știe de ce unul dintre simbolurile locului de agrement din Zalău, podul de lemn din Parcul Brădet, a disparut. Cei de la Primărie, în loc să aducă lucruri noi sau să le repare pe cele vechi, ne lasă și fără ceea ce aveam. Acest pod era de tradiție la noi în oraș, acolo multe cupluri făceau fotografii în ziua nunții, iar copii dar și părinții lor treceau valea mică (dar destul de abruptă) folosind acest pod de lemn. Podul nu era foarte vechi și nici nu era degradat. Dacă au decis cumva să îl înlocuiască, ceea ce este lipsit de logică și puțin probabil în același timp, de ce până acum nu sunt semne că ar putea fi instalat unul nou. Podul a dispărut la începutul primăverii acestui an. Parcul Brădet este unul dintre puținele locuri de agrement din oraș. Acest pod era și frumos și, în același timp, deosebit de util. Acum, pe lângă faptul că cei care vor să ajungă pe partea celalaltă a parcului trebuie să străbată mica vale peste care era podul, copiii se pot accidenta foarte ușor în acest loc. Poate cei care iau hotărâri pentru municipiu ne vor oferi o explicație, măcar să știm care a fost motivul pentru care podul a dispărut de acolo. Vă mulțumesc.”
Angela Pop, Zalău

3 Thoughts to “Opinia cititorului: “Podul mirilor” din parcul Brădet a dispărut”

 1. Stefi

  Multe rele face primaria sub noua conducere. Dna Angela Pop ,sunteti fotografa de evenimente si nu mai aveti unde sa le faceti poze mirilor?

  1. Unde e podul?

   Nu cred că are o importanţă aşa de mare dacă persoana care a reclamat dispariţia podului face poze sau nu la miri, ci îi dau dreptate că trecerea de pe un mal pe celălalt cu un copil mic este dificilă. Partea proastă este că îngrijirea parcului a fost uitată complet, locul de joacă şi minunile pe care se dau copii par părăsite, deşi sunt relativ noi.
   Şi revenind la poze, mă bucur că am reuşit să ne facem o poză de familie pe pod, ne vom aminti cu plăcere de existenţa sa foarte scurtă.

 2. Viorel

  Mai sunt inca trei poduri mai mici de-a lungul parcului care au fost indepartate de la inceputul anului . Am dori niste lamuriri, mai ales ca ne gasim deseori relaxarea in acest parc care de altfel este foarte fain!

Leave a Comment