Opinia cititorului: „Nu mai putem să ieşim din scara blocului”

Apelăm la cotidianul Magazin Sălăjean şi vă rog, în numele locatarilor, să ne ajutati: nu mai putem ieşi din scara blocului 28 de pe strada Simion Barnutiu nr. 4, scara principală, spre Valea Zalăului, din cauză că gardul viu a ajuns la înălţimea de doi metri şi, atunci când plouă, se face tunel. Am ajuns sa ne speriem locatarii unul de altul atunci când ne întâlnim pe alee; de aspectul urât şi neîngrijit nici nu mai amintesc.
Am sunat de mai multe ori la vestita firmă Citadin, dar se fac ca plouă. În fiecare an am cerut acestei societăţi să vină sa facă toaletarea boscheţilor şi curăţarea mărăcinişului, dar nu au mai ajuns. Ne-au trimis adrese din 2015, dar şi din acest an, în care ne transmit că vor veni, dar, după cum vedem, plătim taxe şi impozite degeaba. Am facut demersuri ca asociaţie de proprietari, am facut, cu forţe proprii, curaţări de tufe, în grădină, adunăm ceea ce putem, dar majoritatea suntem pensionari şi ne este greu. Vă rugăm să ne sprijiniţi, poate ne aude cineva. Nu cerem nimic în afară de ceea ce această societate trebuie să facă în fiecare an, servicii pentru care fiecare din noi plătim la ghişeul Primăriei.

Administrator,
Livia Opriş

Alte articole

4 Thoughts to “Opinia cititorului: „Nu mai putem să ieşim din scara blocului””

 1. Anonim

  Nu mai putem sa iesim dupa ploaie din blocul S-15, str. Porolissum nr. 25. datorita apei ce curge chiar la intrare in bloc (in casa scarilor) de pe versantul de deal de vizavi de blocul S-15. In atentia forurilor competente !!!

 2. Calyn

  Teapa !! Sunati-l pe noul primar sau administrator al orasului(daca are!) mai ale daca i-ati si votat!

 3. Anonim

  Suntem niste gunoie, asteptam gura in gura

 4. marin Muscalu

  Dacă nu ştiți a-ti ales un primar nou nouț potrivit campaniei electorale , responsabil si pt care conteaza OMUL (era pe toate chioşcurile japiței de Cota ) de ce nu cereți explicațtiii? Asa-i că a-ti muscat -o?

Leave a Comment