Opinia cititorului: “Este regretabil că nu înțelegem și nu dorim să conservăm pădurea pe care o mai avem pe Meseș”

Vă rog să atrageți atentia, cu un articol referitor situația privind lucrările de extindere de drumuri forestiere de la baza si varful Mesesului (traseele de la troiță spre Casa Profesorilor și bucla Căpitanului). Trec destul de des prin zonele respective și nu pot să nu observ că acele lucrari de „extindere” drumuri forestiere sunt exagerate ca amploare. Există porțiuni de drum forestier unde a fost largit drumul și cu cate 8-10 metri defrișând suprafețe mari, cu zeci de copaci. Nu pot să înțeleg cine a propus și aprobat aceste lucrări de extindere drumuri forestiere și la ce pot folosi. Este revoltator ce se întâmplă. La o simplă plimbare. ai impresia că se construiește un drum cu două sensuri de mers. Este regretabil ca noi nu înțelegem și nu dorim să conservăm pădurea pe care o mai avem pe Meseș. Cu respect, Adrian.
Am solicitat un punct de vedere celor responsabili din cadrul primăriei Zalău. În răspunsul primit la redacție, se arată: “Referitor la sesizarea făcută de către un cetățean pe adresa redacției dvs. privind lucrările efectuate la obiectivul de investiții “Modernizarea şi extinderea reţelei de drumuri forestiere din municipiul Zalău”, vă transmitem că acest proiect a fost întocmit în baza unor reglementări legale și a fost verificat de către un verificator atestat, iar scoaterea pădurii din fondul forestier s-a făcut respectând normele legale în vigoare, în urma ordinului de ministru nr. 646/24.04.2019, din cadrul Ministerului Apelor și Pădurilor”.
M. S.

Alte articole

2 Thoughts to “Opinia cititorului: “Este regretabil că nu înțelegem și nu dorim să conservăm pădurea pe care o mai avem pe Meseș””

  1. Roza

    Ordinul de la ministru……. legalizarea jafului. Nu e lege, dar le apara pe jefuitori. Fura frate fara frica, formele fiind facute.

  2. Anonim

    Cum nu înțelege pentru ce/pentru cine? Pentru furtul de lemne/pentru hoți! Rrom-ânia e țara în care guvernează, adică stăpînesc, hoții.

Leave a Comment