Opinia cititorului

Dorim să vă facem cunoscut, atât redacției dumneavoastră cât și autorităților, la care am depus adrese în acest sens, faptul că în apropierea Zalăului, la circa 10 km, există o comună în care nu există transport în comun, iar copiii și muncitorii sunt nevoiți să se deplaseze cu mașinile personale sau cu ocazie. Comuna se numeste Meseșenii de Jos, iar satele în care nu există transport în comun sunt: Meseșenii de Sus și Fetindia. Restul satelor componente se descurcă: în Meseșenii de Jos intră microbuzul ”Cento” dinspre Crasna, iar în localitatea Aghireș, aflată la o distanță mică de Zalău, locuitorii pot utiliza liniile transportatorului local Transurbis. Total absurd este faptul că autoritățile nu au luat nici o măsură de trei ani. De trei ani copiii noștri sunt nevoiți să îndure: ploaie, vânt și frig, ca să nu mai vorbim despre ajutorul pe care statul îl acordă elevilor care fac naveta, de care nu pot beneficia. Am strâns circa 170 de semnături de la cetățeni și am depus adrese către: Primăria Meseșenii de Jos, Consiliul Județean, Instituția Prefectului. Suntem în anul 2020 și este absurd să nu avem mijloc de transport în comun! Este anormal ca oamenii care vor să muncească în oraș să fie condiționați de acest aspect. Vrem normalitate! Am citit în ziarul dvs. articole despre: puținele locuri de parcare, aglomerația și poluarea din Zalău și vă rugăm să luați în considerare faptul că, din lipsa unui transport în comun mulți dintre noi suntem nevoiți să venim la serviciu, în oraș, cu mașinile personale. Vă cerem ajutorul și totodată vă mulțumim pentru că sunteți alături de oameni și susțineți cauzele acestora!
Un grup de localnici din comuna Meseșenii de Jos

6 Thoughts to “Opinia cititorului”

 1. Anonim

  În Fetindia nu este apa, deși prin bunăvoința primarului, cetățenii au plătit cate1500 lei, pt branșare, săpat șanț, etc, firmei pe care a angajat o primaria. Primarul da din umeri….

 2. Anonim

  Primarul nu da din umeri, se ocupa de alte probleme pt afacerile lui. Alegeti in conti uare astfel de oameni la primarie si o sa va mearga la fel de bine! ?

 3. Anonim

  Foarte bine spus 10,03, nu va plangeti de primar, doar voi cetatenii ati mentinut dinastia Berceanu la putere. Unul la fel de prost ca actualul primar ar fi mai bun, ca macar nu ar avea aere in cap

 4. C

  Din păcate acest primar este cel mai dezinteresat de bunăstarea comunei,din toți câți au deținut această funcție. Cu siguranță nu va fi reales, dar cu greu va recupera comuna timpul și banii risipiți de acest ingamfat ,care chiar crede că se pricepe și se mai și laudă în presă cu realizările lui. Doamne ajută să alegem un om simplu,dar onest și muncitor.

 5. Anonim

  Magazin Salajan , ca veni vorba de PRIMARUL din Mesesenii de Jos si inaltele sale calitati care l-au recomandat pentru al doilea mandat , ca altu mai bun nu s-a gasit care sa-l mosteneasca pe tatal sau la conducerea comunei . Mie imi place cum se desfasoara sedintele cu consilierii alesi , cei care trebuie sa aprobe Hotararile CL. Dl Bercean Jr. intra arogant in sala de sedinte , impunator , isi dezvolta subiectul , la ordinea de zi , se trece la VOT ,nu inainte de a AMENINTA consilierii in plen „CINE NU VOTEAZA CUM VREAU EU ” de maine nu-l mai PLATESC. Asta da conducere centralizata ce sa mai zica omul , ce este grav ca iese din sedinta nervos.

 6. Anonim

  Stiti cine s-a opus vehement , cand s-a facut referendu ca sa treaca agiresu la zalau batranu bercean tatasau. cami vine sa zic ase va trrebuie alejeti in continuare Beerceni ,

Leave a Comment