Meniul zilei 1.04.2019

Ce mâncăm azi? Ce este la meniu? Cine merge să ia de mâncare? Vă sună cunoscut? De obicei iei prânzul în oraș sau la birou? MAGAZIN SĂLĂJEAN îți prezintă, în fiecare zi, oferte într-un singur loc! De luni până vineri, începând cu ora 11, suntem ghidul tău pentru alegerea mesei de prânz! La un click distanță de comandă! Poftă bună! Restaurantele sau pensiunile care doresc să apară la această rubrică sunt rugate să ne contacteze la adresa de e-mail publicitate@magazinsalajean.ro sau la numărul de telefon 0260 611364.

Hudin Anda

Meniu 17 lei

Ciorbă:

  • Ciorbă de pui cu zdrenţe
  • Ciorbă de păstăi cu afumătură

Felul principal:

  • Tochitură macelărească cu găluşte
  • Şniţel din cotlet cu orez

Meniu de post:

  • Ciorbă de pleurotus cu legume
  • Paste cu sos roşu şi măsline

Desert

COMENZI: 0737 041 290 sau 0260 621 092  (Strada Simion Bărnuțiu nr.71)

 

Fratii Jecan

Ciorbă:

  • Ciorbă ţărănească
  • Ciorbă de fasole boabe

Felul principal:

  • Ficăţei de pui cu orez
  • Tocăniţă de porc cu cartofi piure

Meniu de post:

  • Ciorbă de fasole boabe
  • Şniţel vegetal cu orez

Adresa: Crişeni nr. 441

Hotel Brilliant Plaza

Ciorbă:

  • Ciorbă bihoreană
  • Supă de tarhon cu vită

Felul principal:

  • Piept de pui gratinat / orez cu legume / sos de brânzeturi

Meniu de post:

  • Supă de tarhon
  • Orez cu legume/ burger vegetal
  • Prajitură de post

Telefon: 0260 615 062

Restaurant Silvania

Meniu 15 lei

Ciorbă:

  • Ciorbă ţărănească de porc
  • Supă de salată
  • Ciorbă de burtă

Felul principal:

  • Ceafă de porc la tavă cu cartofi piure
  • Aripioare de pui pane cu pilaf de orez
  • Salată Caesar
  • Ciolan afumat sau neafumat de porc cu iahnie de fasole

Meniu de post:

  • Supă de salată
  • Iahnie cu cartofi

TELEFON: 0260 612261

 

Saladina Restaurant

Ciorbă:

  • Ciorbă ardelenească

Felul principal:

  •  Cotlet de porc la grătar, mazăre sote cu sos de roșii

Desert:

  • Prăjitură

Meniu de post:

  • Ciorbă de legume cu griș
  • Mazăre sote cu sos de roșii
  • Prăjitură

Telefon: 0745 402 110

 

Bucătăria Catering Morii

Meniu 15 lei

Ciorbă:

  • Ciorbă de fasole cu afumătură
  • Supă de salată verde cu carne de porc

Felul principal:

  • Sarmale
  • Şniţel din cotlet de porc cu cartofi piure

Meniu de post:

  • Sarmale de post

Telefon: 0755 156 246

 

Hotel Georgiani

Meniu 18 lei

Ciorbă:

  • Ciorbă de burtă
  • Ciorbă ardelenească de pui

Felul principal:

  • Ficăţei de pui cu cartofi piure
  • Spanac cu ou  şi rondele de cârnaţi

Meniu de post:

  • Ciorbă de legume
  • Tocăniţă de soia cu cartofi piure

Telefon 0747100360

Fast-food “Carady”

Meniu 11 lei

Burger cu carne de vită

TELEFON: 0766 273858 (str. 9 Mai nr. 2 – parterul Casei de Cultura a Sindicatelor)

Leave a Comment