Zece sălăjeni, admişi la Şcoala de Poliţie din Cluj

Nu mai puţin de zece tineri sălăjeni au fost admişi la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca. Rezultatele finale au fost afişate la finele săptămânii trecute.

Astfel, din cei 443 de candidaţi, care s-au înscris pentru cele 160 de locuri scoase la concurs, au trecut de verificarea medicală şi probele fizice eliminatorii 303 candidaţi, din care 46 au fost fete. Cei rămaşi în concurs au susţinut testul scris la limba română şi o limbă străină, la alegere dintre engleză şi franceză, în urma căruia, au fost declaraţi 145 de candidaţi, din care, zece dintre aceştia sunt din Sălaj.
Din cei zece candidaţi sălăjeni admişi, trei sunt fete, iar punctajul cel mai mare, 80 de puncte, a fost obţinut de una dintre cele trei tinere, respectiv Octaviana Modog. Cel mai mic punctaj obţinut de sălăjeni a fost de 59 de puncte.
Anul acesta, punctajul maxim a fost obţinut de un candidat clujean, respectiv 89 de puncte, sălăjeanca, clasându-se astfel la o diferenţă de doar nouă puncte faţă de acesta. Ultimul candidat admis a realizat 57 de puncte. Anul anterior, punctajul maxim a fost de 87de puncte, iar cel minim de 71 de puncte.

Alte articole

One Thought to “Zece sălăjeni, admişi la Şcoala de Poliţie din Cluj”

  1. Nelu

    intra prosti si ies mai prosti. daca chiar vroiau ceva mergeau la academie!

Leave a Comment