Valeriu Crişan vrea să fie consilier juridic la Inspectoratul Şcolar

Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, liberalul Valeriu Crişan, a intrat în competiţia pentru postul de consilier juridic al Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj. Postul este râvnit de încă un competitor – Florin Pop. Ambii candidaţi au trecut de etapa selecţiei de dosare, pentru ca marţi, 13 iunie, să susţină proba scrisă a concursului, iar joi, 15 iunie, interviul. Rezultatele finale vor fi făcute publice vineri, 16 iunie.
Pentru a se putea înscrie în cursa pentru acest post, candidaţilor li s-a cerut să aibă studii superioare juridice atestate cu diplomă de licenţă, minim cinci ani vechime în specialitate şi abilităţi de comunicare. Pentru a putea intra în interviu, aspiranţii la fotoliul de consilier juridic trebuie să obţină la proba scrisă cel puţin 50 de puncte, din 100 posibile.
În vârstă de 43 de ani, Valeriu Crişan este consilier juridic în cadrul Transurbis SA şi consilier judeţean din partea PNL. În mandatul 2012-2016, a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, iar la alegerile locale din 2016, a fost, pentru o perioadă scurtă de timp, candidatul PNL pentru Primăria Zalău.
ISJ Sălaj a rămas fără consilier juridic după demisia Vioricăi Jeler.

Alte articole

9 Thoughts to “Valeriu Crişan vrea să fie consilier juridic la Inspectoratul Şcolar”

 1. Anonim

  E sustinut de domnul Caraba….

 2. Dan

  Merita. E un tip deștept si educat. Dar …pazea procesoarelor ca ..inteapa..

 3. Anonim

  o supt bani de la citadin si transurbis, acum vrea de la inspectorat

 4. Anonim

  Trebe sa se vada pe citi fosti sefi io tras in teapa si poate promova…..

 5. Anonim

  Trebe intrebat domnul Puiu cit stres si rau e-a facut acest om.

 6. Anonim

  Are dreptate caci l-a facut din sofer de primarie jurist la Transurbis si apoi e-a traso la nea Puiu.

 7. Anonim

  in ce ti-ai dat bacu’, Crisan?

 8. R.S.

  Un oportunist fara scrupule Crisan . Om fara cuvant si caracter zero . O sa se lamureasca si cei de la Inspectorat de el cum s-a lamurit toata lumea .

 9. Anonim

  Dacă e aşa cum se spune, cică de multişor dl crisan v.freacă clanțele pe la psd atunci poate ca are sanse căci ştiință nu prea are.Mai degrabă ambițul nevestei sale de a parveni si de a intra din nou in politică!

Leave a Comment