Urmați-le exemplul

După activitatea de recreere – Balul bobocilor elevilor interni din municipiul Zalău, care a avut loc la Liceul Tehnologic „Voievodul Gelu” Zalău, un grup de elevi inimoși, de la internatul acestui liceu, îndrumați de către pedagogul școlar Pop Mircea au participat vineri 30 martie, la Campania de informare și colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice, campanie organizată de Primăria Municipiului Zalău și Serviciul Local de Colectare Sălaj și susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.
Au adunat baterii defecte, becuri, tuburi de neon, 2 televizoare, 1 aparat radio, 1 aerotermă, 2 aspiratoare, 2 uscătoare de păr, 1 fier de călacat, mașină de făcut cafea, 1 minitelevizor și le-au predate la un punct de colectare, participând astfel și la tombola organizată. Menționăm că la noi în internat are loc permanent activitatea de colectare a deșeurilor (hârtie, plastic, componente electrice și electronice) și participăm la toate campanile de colectare organizate de RoRec.
Ar fi bine dacă exemplul nostru ar fi urmat și de către alții, contribuindu-se astfel la curățire apei pe care o bem, aerului pe care îl respirăm și solului din care ne hrănim cu toții.
Urăm tuturor colegilor, profesorilor o vacanță cât mai plăcută și „SĂRBĂTORI FERICITE !”
Feșteu Darius
Clasa a XI-a F

Leave a Comment