Universitatea Spiru Haret, in asteptare la admitere

Universitatea Spiru Haret, in asteptare la admitere Cu toate ca, in urma unei decizii a Guvernului, Universitatea Spiru Haret nu este acreditata pentru anul scolar 2009-2010, studentii fiind nevoiti sa se reorienteze, directorul Centrului Teritorial ID – Universitatea Spiru Haret Zalau, Florian Tuduce, a declarat ca aceasta problema va fi rezolvata astfel incat admiterea sa se desfasoare in conditii normale. Astazi s-a intalnit rectorul Universitatii cu reprezentantii Ministerului Educatiei pentru a discuta nelamuririle ivite. Cred ca tot astazi se vor rezolva aceste neintelegeri.

Mentionez ca nu este vorba de probleme interne in cadrul Universitatii, ci doar de o neintelegere cu ministerul, ne-a declarat Florian Tuduce.

Probleme in privinta admiterii la aceasta Universitate au aparut dupa ce nu a fost inclusa in hotararea de guvern prin care Ministerul Educatiei a acreditat institutiile de invatamant superior pentru anul universitar 2009-2010. In urma Hotararii de Guvern, Ministerul Educatiei a blocat organizarea admiterii noilor studenti, desi inscrierile la facultatile din cadrul Universitatii

Alte articole

Leave a Comment