Ultima probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale s-a încheiat tot fără incidente

În informarea primită de la Biroul de presă al Inspectoratului Școlar Județean Sălaj (ISJ Sălaj), se arată că ultima probă scrisă, din cadrul Evaluării Naționale a absolvenților de clasa a VIII-a, s-a finalizat tot în condiții de normalitate, fără a se înregistra tentative de fraudă sau alte incidente nedorite.

În data de 22 iunie, s-a desfășurat ultima probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale a absolvenților de clasa a VIII-a, respectiv proba la Limba și literatura maternă. Din cei 404 candidați din județ înscriși la examen, s-au prezentat 381 (94,30%), în timp ce 23 candidați nu s-au mai prezentat.

La fel ca și la probele scrise anterioare, subiectul și baremul de corectare, pentru proba de Limba și literatura maternă, se vor publica de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, începând cu ora 15.00.

Potrivit comunicatului de presă al ISJ Sălaj, primele rezultate ale examenului vor fi afișate, în data de 28 iunie, până la ora14. Contestațiile se depun apoi în zilele de 28 iunie (între orele16 – 19) și 29 iunie (între orele 8 – 12). Soluționarea acestora va avea loc în perioada 29 iunie – 4 iulie, urmând ca rezultatele finale să fie afișate în data de 4 iulie. Așadar, emoțiile elevilor continuă în contextul în care abia peste o săptămână vom avea lista cu notele finale pentru elevii care au participat la Evaluarea Națională.

2 Thoughts to “Ultima probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale s-a încheiat tot fără incidente”

  1. […] În informarea primită de la Biroul de presă al Inspectoratului Școlar Județean Sălaj (ISJ Sălaj), se arată că ultima probă scrisă, din cadrul Evaluării Naționale a absolvenților de clasa a VIII-a, s-a finalizat tot în condiții de normalitate, fără a se înregistra tentative de fraudă sau alte incidente nedorite. În data de 22 iunie, s-a desfășurat ultima probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale a absolvenților de clasa a VIII-a, respectiv proba la Limba și literatura maternă. Din cei 404 candidați din județ înscriși la examen, s-au prezentat 381 (94,30%), în… Citeste mai mult […]

  2. […] În informarea primită de la Biroul de presă al Inspectoratului Școlar Județean Sălaj (ISJ Sălaj), se arată că ultima probă scrisă, din cadrul Evaluării Naționale a absolvenților de clasa a VIII-a, s-a finalizat tot în condiții de normalitate, fără a se înregistra tentative de fraudă sau alte incidente nedorite. În data de 22 iunie, s-a desfășurat ultima probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale a absolvenților de clasa a VIII-a, respectiv proba la Limba și literatura maternă. Din cei 404 candidați din județ înscriși la examen,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment