Tabără gratuită de matematică la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Zalău

Zeci de elevi participă în aceste zile la o nouă ediție a Taberei de matematică, eveniment educațional găzduit de Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Zalău și inițiat și coordonat de profesoara de matematică Dorina Pop.

Tabăra din acest an a ajuns la ediția a VI-a și cuprinde organizarea unor cursuri de matematică în fiecare zi, timp de mai bine de o săptămână. La tabără participă aproximativ 60 de elevi din viitoare clase a VIII-a. Scopul taberei este pregătirea elevilor pentru Evaluarea Națională 2023. Zilnic, timp de trei ore, participanții participă la cursuri de matematică, pregătirea vizând o recapitulare a materiei din clasele V-VII. Atmosfera de curs este una destinsă,  pentru că îmbină exercițiul cu relaxarea, uneori chiar cu distracția. Participarea la cursuri este gratuită.

 

One Thought to “Tabără gratuită de matematică la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Zalău”

  1. […] Zeci de elevi participă în aceste zile la o nouă ediție a Taberei de matematică, eveniment educațional găzduit de Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Zalău și inițiat și coordonat de profesoara de matematică Dorina Pop. Tabăra din acest an a ajuns la ediția a VI-a și cuprinde organizarea unor cursuri de matematică în fiecare zi, timp de mai bine de o săptămână. La tabără participă aproximativ 60 de elevi din viitoare clase a VIII-a. Scopul taberei este pregătirea elevilor pentru Evaluarea Națională 2023. Zilnic, timp de trei ore, participanții participă la… Citeste mai mult […]

Leave a Comment