Tabără de matematică la Boghiș pentru olimpicii de la Centrul Județean de Excelență Sălaj

20 de elevi din clasele a VII-a și a VIII-a de la Centrul Județean de Excelență Sălaj, alături de opt profesori coordonatori, au participat, în această săptămână, la Tabăra Olimpicilor la Matematică de la Boghiș, potrivit Consiliului Județean Sălaj. Inițiativa face parte dintr-un proiect dedicat promovării și susținerii excelenței în județul nostru, derulat de CJE Sălaj, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Sălaj și al Consiliului Județean Sălaj. Pe parcursul taberei, elevii au îmbinat activitățile de învățare, cu cele recreative, având ocazia să descopere frumusețea câtorva dintre obiectivele turistice ale Țării Silvaniei: Casa Memorială Iuliu Maniu, Muzeul de Artă Populară Ligia Alexandra Bodea sau Mănăstirea Bic. „Meritoriu pentru acești elevi nu este doar participarea la olimpiade, ci, mai ales, efortul semnificativ depus pentru a se perfecționa, într-o perioadă în care colegii lor s-au aflat în vacanță și s-au bucurat de zile libere. Țin să le mulțumesc colegilor profesori implicați în activitate, dar și Consiliului Județean și Inspectoratului Școlar, pentru susținere. Aceasta reprezintă prima colaborare pe care Centrul de Excelență o are cu administrația județeană în susținerea olimpicilor noștri și ne dorim să fie începutul unui șir lung de colaborări în organizarea de tabere școlare”, a declarat profesoara Ioana Tuduce, directorul CJE Sălaj. În anul școlar 2023-2024, la CJE Sălaj se pregătesc 797 de elevi din clasele V-XII, organizați în 46 de grupe la matematică, limba română, informatică, fizică, biologie, chimie, limba maghiară și limba engleză.

2 Thoughts to “Tabără de matematică la Boghiș pentru olimpicii de la Centrul Județean de Excelență Sălaj”

  1. […] 20 de elevi din clasele a VII-a și a VIII-a de la Centrul Județean de Excelență Sălaj, alături de opt profesori coordonatori, au participat, în această săptămână, la Tabăra Olimpicilor la Matematică de la Boghiș, potrivit Consiliului Județean Sălaj. Inițiativa face parte dintr-un proiect dedicat promovării și susținerii excelenței în județul nostru, derulat de CJE Sălaj, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Sălaj și al Consiliului Județean Sălaj. Pe parcursul taberei, elevii au îmbinat activitățile de învățare, cu cele recreative, având ocazia să descopere frumusețea câtorva dintre obiectivele turistice ale Țării… Citeste mai mult […]

  2. Silviu

    Daca am avea profesori de matematica la CNS care sa-i merite pe actualii elevi, am mai putea discuta. Aici elevii ii fac pe profesori cunoscuti. Imi pare rau, dar sub acest aspect lucrurile lasa de dorit.

Leave a Comment