Studenţii Universităţii Tehnice au început cursurile

Filiala Zalău a Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca a organizat, marţi, 1 octombrie, deschiderea unui nou an universitar, marcând începutul celei de-a noua promoţii de ingineri din municipiul Zalău. Printre cei care au participat la eveniment s-au numărat: decanul Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Materialelor, Ioan Vida-Simiti, subprefectul judeţului Sălaj, Lucian Băican, secretarul judeţului Sălaj, Cosmin Vlaicu, viceprimarul Zalăului, Daniela Coţa, profesori universitari, directori de şcoli, studenţii universităţii, precum şi reprezentanţi din partea agenţilor economici din municipiu, respectiv din judeţ.

În deschiderea evenimentului, directorul Filialei Zalău, Ioan Vuşcan, a urat studenţilor mult succes, implicare şi reuşite în rezultatele pe parcursul anului universitar. În opinia acestuia, la Zalău, Univestitatea Tehnică Cluj-Napoca a intrat în linie dreapta şi a câştigat atât încrederea tinerilor cât şi a beneficiarilor forţei de muncă din cadrul societăţilor comerciale. „Un alt aspect foarte important de menţionat este faptul că Universitatea Tehnică Cluj-Napoca a fost evaluată de experții Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior, primind calificativul <<Grad de încredere ridicat>>”, a declarat directorul Filialei Zalău. Scopul evaluării a fost de a identifica şi certifica măsura în care sunt respectate cerinţele normative obligatorii, standardele şi indicatorii de performanţă privind calitatea procesului de predare -învăţare, inclusiv contribuţia cercetării ştiinţifice proprii, în vederea asigurării calităţii educaţiei.

 

 

 

Alte articole

3 Thoughts to “Studenţii Universităţii Tehnice au început cursurile”

 1. Anonim

  Nimeni nu a spus ca studentii filialei Zalau sunt fruncea UTC!

 2. Zălăuan

  Pe vremea comuniştilor, de la Oradea până la Târgu-Mureş şi de la Baia Mare la Alba, exista o singura Politehnică, la Cluj-Napoca. Puţinii care reuşeau să treacă un concurs de admitere draconic, aveau cazarea şi masa gratuită, la căminele şi cantina studenţească, evident şi şcolarizarea.
  Ei au devenit apoi directorii de fabrici şi proiectanţii din platformele industriale socialiste, cum a fost şi cea din Zalau.
  Mă tem că azi, mulţi fac Politehnica din Zalau, degeaba .

 3. Dimpotriva

  pare-se ca sunt coada in tot si-n toate…

Leave a Comment