Se caută miss şi mister pentru Balul Balurilor 2013

Câştigătorii concursurilor de miss şi mister boboc organizate la nivelul liceelor din judeţ sunt aşteptaţi să participe, săptămâna viitoare, la cea mai aşteptată competiţie a anului: Balul Balurilor 2013 „Cartoon Live Television (CLT)”. Evenimentul este organizat de Consiliul Local al Tinerilor din Zalău şi, la fel ca la ediţiile anterioare, are un scop caritabil.
Potrivit organizatorilor, competiţia între perechile de miss şi mister va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău. Tema din acest an propusă de tineretul zălăuan este animaţie, în concordanţă cu denumirea balului „Cartoon Live Television (CLT)”.
Ca invitaţi speciali, vor urca pe scenă artiştii Emeric Imre, Tania şi Cristi de la emisiunea X Factor, şi trupele Trapnest, Proiect 505 şi New Style.
Biletul de intrare costă doar 10 lei şi poate fi achiziţionat de la reprezentanţii consiliului elevilor. Evenimentul va avea loc în data de 21 februarie, de la ora 18.
Banii obţinuţi din vânzarea biletelor şi banii neutilizaţi din sponsorizări vor ajunge la familia unui băieţel de 12 ani. Numele lui este Ionuţ Chiorean şi este elev în clasa a V-a la Liceul de Artă “Ioan Sima” din Zalău. Ionuţ mai are un frate, de 9 ani. Sunt crescuţi de bunicii materni, mama fiind părinte singur.

Alte articole

2 Thoughts to “Se caută miss şi mister pentru Balul Balurilor 2013”

  1. Anonim

    Asa, si ce treaba are asta cu invatamantul de este postat la rubrica „invatamant”?

  2. Anonim

    Cautati-i prin baruri, printre aia cu 75.000 de absente in doua saptamani. Vai de capul ei scoala romaneasca!

Leave a Comment