S-au finalizat înscrierile pentru examenul de titularizare: 391 de dascăli pe 50 de posturi titularizabile

Peste 390 de dascăli şi-au depus dosarele cu speranţa că vor reuşi să ocupe unul din cele 50 de posturi titularizabile în şcolile din judeţ, scoase la concurs anul acesta. După cum a explicat profesorul Marcel Lucaciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj, cele mai multe solicitări de titularizare sunt pentru învăţământul preşcolar şi primar: educatori şi învăţători. Înscrierea pentru ocuparea unui post de titular în învăţământul preuniversitar din Sălaj au avut loc în perioada 13-20 mai, iar numărul dosarelor înregistrate este de 391. Pentru examenul din acest an centrul de examen este la Colegiul Naţional “Silvania” Zalău, iar prima probă urmează să aibă loc în 20 iulie. Numărul dascălilor înscrişi pentru examenul de titularizare este mai mare comparativ cu cel din anul 2015. La examenul de titularizare de anul trecut s-au înscris iniţial 377 de candidaţi, însă nu toţi au întrunit condiţiile necesare pentru a putea participa la concurs. Astfel, 364 de candidaţi au avut efectiv dreptul de a susţine proba scrisă, însă, 41 dintre aceştia au absentat, în timp ce alţi 21 s-au retras din concurs, rămânând, în total, 302 cadre didactice.
Pentru titularizarea pe post cadrele didactice trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota şapte.

Alte articole

One Thought to “S-au finalizat înscrierile pentru examenul de titularizare: 391 de dascăli pe 50 de posturi titularizabile”

  1. VIOREL

    Super-oferta: lucru online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: viorell_64@yahoo.com

Leave a Comment