Proiect Erasmus+ la Vârșolț

În perioada 17-21 octombrie 2022, Şcoala Gimnazială nr. 1 Vârşolț a fost gazda celei de a treia sesiuni a proiectului Erasmus+ cu tema „Act like a pro, preserved H2O”, în parteneriat cu Ungaria (Hajdunánás), Portugalia (Castro Marim), Turcia (Adana), Italia (Battipaglia).

Partenerii noştri au avut parte de o săptămână plină de evenimente, activități atractive, vizite la Salina Turda, Muzeul Iluziilor Turda, Muzeul Județean de Istorie şi Artă Sălaj, Grădina Botanică Jibou, jocuri, întâlniri cu reprezentanții comunei, cu reprezentații Clubului Pescarilor Sălaj în cadrul unui concurs de pescuit, la Brigada de Pompieri Şimleu Silvaniei, s-au realizat schimburi de experiențe valoroase, s-au legat prietenii, voia bună s-a reflectat în permanență pe chipurile copiilor astfel că în final tolba lor s-a umplut de amintiri şi impresii plăcute ceea ce a făcut şi mai grea despărțirea.

Mulțumim pe această cale tuturor factorilor implicați în organizarea acestui eveniment: cadre didactice de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Vârșolț,  elevilor, părinților, Primăriei comunei Vârsolț şi nu în ultimul rând coordonatorului de proiect, prof. Dénes Irina, care plin implicare a făcut posibilă participarea şcolii noastre, a comunității, ca reprezentați ai României, la acest proiect, prin care se atrage atenția asupra conservării apei, nepoluarea acesteia, protejarea naturii.

Echipa de proiect

One Thought to “Proiect Erasmus+ la Vârșolț”

  1. […] În perioada 17-21 octombrie 2022, Şcoala Gimnazială nr. 1 Vârşolț a fost gazda celei de a treia sesiuni a proiectului Erasmus+ cu tema „Act like a pro, preserved H2O”, în parteneriat cu Ungaria (Hajdunánás), Portugalia (Castro Marim), Turcia (Adana), Italia (Battipaglia). Partenerii noştri au avut parte de o săptămână plină de evenimente, activități atractive, vizite la Salina Turda, Muzeul Iluziilor Turda, Muzeul Județean de Istorie şi Artă Sălaj, Grădina Botanică Jibou, jocuri, întâlniri cu reprezentanții comunei, cu reprezentații Clubului Pescarilor Sălaj în cadrul unui concurs de pescuit, la Brigada de… Citeste mai mult […]

Leave a Comment