Profesorul Mirel Matyas – noul director al Colegiului Tehnic API

Profesorul de matematică Mirel Matyas este începând din acest an școlar  noul director al Colegiului Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian” (API) Zalău. Profesorul Matyas, cadru didactic la unitatea de învățământ precizată, va prelua funcția de director, prin detașare, după ce actualul director, profesorul Ioan Lung, va intra în pensie pentru limită de vârstă începând din 1 septembrie. Lista cadrelor didactice care ocupă funcția de director, respectiv director adjunct la unitățile de învățămâmt din județ a fost publicată pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Sălaj. Funcțiile de conducere în unitățile de învățământ din județ sunt ocupate prin concurs, respectiv detașare.

22 Thoughts to “Profesorul Mirel Matyas – noul director al Colegiului Tehnic API”

 1. Maria

  Sincere feicitari !!!

  1. Mirel Matyas

   Mulțumesc!

 2. Anonim

  Cea mai bună veste în perioada asta! Unul din singurii profesori cu inițiativă pe durata pandemiei.

  1. Mirel Matyas

   Vă mulțumesc!

 3. Prieten

  Felicitari, Mirel! Omul potrivit la locul potrivit. Incet, incet scapam de pesedisti.

  1. Mirel Matyas

   Mulțumesc ”prietene”! Nu cred că trebuie să amestecăm învățământul cu politica…

   1. Constatator

    Din păcate sunteți poate dintre fericitele excepții de la realitate!

 4. Cornel

  FELICITARI DIN TOATA INIMA!
  IN sfarsit un OM potrivit pentru EDUCATIE SI STIINTA DE CARTE.
  SUNT CONVINS CA ACEST COLEGIU VA ARATA ALTFEL.
  ITI DORESC MULT SUCCES!

  Cornel.

  1. Mirel Matyas

   Mulțumesc mult, Cornel!

 5. Floare Țurcaș

  Felicitări, d-le profesor!

  1. Mirel Matyas

   Vă mulțumesc mult!

 6. Prieten

  Da, Mirel, speram sa nu le amestecam de-aici inainte, politicul si scoala, cel putin la API (numit pana azi Colegiul PSD”), dar e cam greu dupa ce a lasat senatoreasa, eminenta cenusie, Lucy Pop (asta-i semnatura ei) si „colaboratorii ei”.

 7. Silviu

  Pe 17 august a fost numita ca directoare la Liceul Pedagogic Crisan Laura. Asta nu-i o stire? A, da, asta-i o pesedista notorie care a inlocuit una mai putin cunoscuta! Diplomatie curata!

 8. Nasui Petre

  Laura nu e pesedista. Este ceea ce trebuie sa fie la un moment dat. Fiind un monument de competenta, ea va fi ori directoare ori inspectorare pe viață. Iar Bulgarean nu se dezminte. „Competența” și linguseala sunt calitățile pe care le apreciază. Păcat că se murdărește astfel omul acesta, care părea curat.

 9. Cristina

  Chiar dacă numirile directorilor se fac pe criterii politice, numirea d-lui Mirel Matyas ca director la Colegiul API cred ca este un câștig. În primul rand, domnia sa este un intelectual de elită, implicat de mulți ani în viata culturala a județului Sălaj. În al doilea rand, este un strălucit profesor și un om de mare caracter. Nu see poate compara cu infatuatul fara acoperire Lung Ioan. Dacă d-l Matyas are un cuvânt greu de spus în evoluția Colegiului API, Lung Ioan trebuie așezat în lada de gunoi a istoriei. Cat despre Laura Crisan, ii urez odihna plăcută, spre satisfacția doctorului Bulgarean Vasile. Era mai bine s-o lase la catedra.

  1. Alt prieten

   @ Cristina, comentariul zice mai multe despre tine decat despre cei pe care ii feliciti sau ii etichetezi. Hai vezi-ti mai bine doar de lungul nasului.

 10. Laura G

  Felicitari, Mirel! Omul potrivit , la locul potrivit! Mult succes!

  1. Mirel Matyas

   Multumesc!

 11. Anonim

  Felicitări dl.diriginte! ne pare rau dupa dvs.

  1. Mirel Matyas

   Multumesc! Din pacate, in viata, trebuie sa iei si astfel de decizii…

 12. cetatean

  De-acord cu Nasui Petre cu unele clarificari. Laura nu-i „pesedista” este doar sefa pesedistelor salajene, iar Cristi, sotul ei, vice la psd Salaj, a fost revocat din functia de director la vanatori si pescari, daca-i bun termenul si la functiile asta de judet, mai mici. Numai ea stie, Laura Crisan, cat s-a gudurat pe langa Lucy, ce cadouri i-a facut, sa aiba o functie la ISJ. Este adevarat ca-i mult mai desteapta decat Pop Maria, care-i o nulitate, numai ca Laura Crisan este o penibila, o profesoara careia nu-i place scoala, n-are nicio calitate de profesoara. Ea vrea functii si …atat.

 13. Dorin

  Ma bucur, Mirel, ca ai acceptat aceasta functie. Tu sau Sarbe erati oamenii potriviti pentru conducerea acestui colegiu. Colegiul API va prospera, in sfarsit, sunt sigur.

Leave a Comment