Profesor şimleuan, consilier secretar de stat în Ministerul Educaţiei

Kovacs Zoltan, fost profesor de biologie la Colegiul Naţional „Simion Bărnuţiu” Şimleu Silvaniei, a fost numit consilier secretar de stat în Ministerul Educaţiei. Numirea acestuia vine la scurt timp după ce fostul inspector şcolar general adjunct, Kovacs Irina, a devenit secretar de stat pentru minorităţi în acelaşi minister.
Kovacs Zoltan a preluat catedra de biologie pentru clasele de limbă maghiară la Colegiul şimleuan în 1 septembrie 2013, unde avea 10 ore pe săptămână, completându-şi norma la Liceul Tehnologic „Cserey-Goga” Crasna. Sălăjeanul a avut în fiecare an elevi calificaţi la Olimpiada Naţională de Biologie, cel mai recent rezultat notabil înregistrându-l în acest an, când elevul Csiki Szabolcs a fost selectat pentru a face parte din lotul lărgit al României pentru Olimpiada Internaţională de Biologie de la Londra.

4 Thoughts to “Profesor şimleuan, consilier secretar de stat în Ministerul Educaţiei”

 1. Anonim

  Dle Kovacs, vă recomand ca în calitate de consilier să nu mai încrucișați brațele – este o poziție închisă.

 2. Anonim

  Din pacate pt noi este omul Udmr-ului care inafara de autonomie si alte prosti nu va cere nimic bun pt invatamantul salajan…, asta a cerut Hunorka un post pt oameni lui…bravo guver

 3. Anonim

  O fi vreo coincidență de nume sau promovare pe bază de rudenie?

 4. Anonim

  Bravos
  A fost ideea lui Grindeanu, ca și cu Irinuca.

Leave a Comment