Prezență de peste 95% la proba la alegere din cadrul examenului de bacalaureat

Potrivit comunicatului de presă emis de Inspectoratul Școlar Județean Sălaj (ISJ Sălaj), prezența candidaților la proba la alegere din cadrul examenului de Bacalaureat a fost la fel de bună ca și la anterioarele probe susținute. Astfel, din totalul de 1457 candidați înscriși la examen la nivel de județ, au fost prezenți 1394 de candidați (95,67%), în timp ce 63 de candidați au fost absenți.

Disciplinele pentru care au putut opta absolvenții, în sesiunea iunie – iulie, au fost următoarele: biologie, chimie, economie, filozofie, fizică, geografie, informatică, logică și argumentare, psihologie și sociologie.

La nivel de județ, la fel ca și în cazul primelor două probe de examen care au fost susținute până în prezent, a treia probă scrisă s-a desfășurat tot în condiții de normalitate, fără tentative de fraudă sau alte incidente neplăcute.

Subiectele și baremele de corectare vor fi publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație pe subiecte.edu.ro.

În data de 29 iunie se va desfășura ultima probă scrisă, respectiv proba la Limba și literatura maternă, acolo unde este cazul.

Potrivit ISJ Sălaj, emoțiile liceniilor care participă în această sesiune la examenul de bacalaureat se vor opri abia pe data de 3 iulie, atunci când rezultatele vor fi afișate.

One Thought to “Prezență de peste 95% la proba la alegere din cadrul examenului de bacalaureat”

  1. […] Potrivit comunicatului de presă emis de Inspectoratul Școlar Județean Sălaj (ISJ Sălaj), prezența candidaților la proba la alegere din cadrul examenului de Bacalaureat a fost la fel de bună ca și la anterioarele probe susținute. Astfel, din totalul de 1457 candidați înscriși la examen la nivel de județ, au fost prezenți 1394 de candidați (95,67%), în timp ce 63 de candidați au fost absenți. Disciplinele pentru care au putut opta absolvenții, în sesiunea iunie – iulie, au fost următoarele: biologie, chimie, economie, filozofie,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment