Premii importante pentru elevii sălăjeni la etapa națională a concursului de consiliere școlară

Elevii mai multor școli sălăjene au obținut rezultate notabile la etapa națională a Concursului de Consiliere Școlară prin Artterapie „EXPRIMĂ-T E LIBER!”, concurs organizat anual de către Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Sălaj în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sălaj și Consiliul Județean Sălaj.

În acest an școlar, tema concursului a fost Orientarea în carieră, cu titlul sugestiv: „JOBenul carierei!”. Competiția a fost structurată în patru secțiuni: Scenetă/monolog, Meloterapie cu versuri pe tema concursului, Desen/pictură/fotografie/artă digital și Creație literară. Pentru fiecare dintre acestea, atât la nivel gimnazial, cât și liceal, sunt oferite premii și mențiuni asigurate de la bugetul Consiliului Județean Sălaj și Ministerul Educației. Specificul concursului și tema abordată au reușit să atragă și să provoace elevii și de această dată. La etapa națională a concursului au participat 72 de elevi (40 elevi de nivel gimnazial și 32 de elevi de nivel liceal), coordonați de 37 cadre didactice (profesori consilieri școlari și profesori de alte specialități) din 17 județe partenere: Alba, Bacău, Bihor, București, Bistrița-Năsăud, Cluj, Constanța, Covasna, Galați, Gorj, Maramureș, Teleorman, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Sălaj, Vâlcea. Elevii din județul Sălaj participanți la etapa națională au primit numeroase premii la fiecare secțiune, atât la nivel gimnazial cât și la nivel liceal. Daiana Damșa este elevă în clasa a IX-a la Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” Hida a obținut mențiune. Tot mențiune a primit și Raluca Almaș, elevă în cadrul Liceului Tehnologic „Voievodul Gelu” Zalău, aceasta fiind pregătită de profesorii Mirela Dascăl și Monica Groza. Alisia Popa este elevă la Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul” Zalău și a obținut premiul II, ea fiind pregătită de profesoarele Adina Buzgău și Dana Rus. David Clejan, Paula Roxana, Alina Enache, Torok Pop și Maria Timea sunt eleve la Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” Șimleu Silvaniei, au obținut premiul II și pregătirea le-a fost asigurată de profesoarele Camelia Bârsan și Maria Brisc. Maia Șerban, Viorela Barbur, Tudor Tegzeș și Camil Alexandru sunt elevi la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Zalău și au obținut premiul I. Elevii au fost pregătiți de profesoarele Mihaela Chereji Pintea și Daniela Șandru. Premiul II a fost obținut și de elevii Rebeca Borzan, Cătălin Păcurar Bărburaș și Elena Daroczi de la Școala Gimnazială „Lucian Blaga” Jibou. Premiul I a ajuns și la Nicoleta Terheșiu, elevă în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Zalău, iar premiul II la elevii Claudia Ilieș, Raul Duma, Ionuț Pop și Darius Rus din cadrul Școlii Gimnaziale Românași.

One Thought to “Premii importante pentru elevii sălăjeni la etapa națională a concursului de consiliere școlară”

  1. […] Elevii mai multor școli sălăjene au obținut rezultate notabile la etapa națională a Concursului de Consiliere Școlară prin Artterapie „EXPRIMĂ-T E LIBER!”, concurs organizat anual de către Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Sălaj în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sălaj și Consiliul Județean Sălaj. În acest an școlar, tema concursului a fost Orientarea în carieră, cu titlul sugestiv: „JOBenul carierei!”. Competiția a fost structurată în patru secțiuni: Scenetă/monolog, Meloterapie cu versuri pe tema concursului, Desen/pictură/fotografie/artă digital și Creație literară. Pentru fiecare dintre acestea, atât la nivel gimnazial,… Citeste mai mult […]

Leave a Comment