O nouă promoţie de absolvenţi la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” Filiala Zalău

Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău a găzduit vineri, 24 mai, festivitatea de absolvire a studenţilor din cadrul filialei Zalau a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” Arad, începând cu ora 12. Sala a devenit neîncăpătoare pentru părinţi, profesori universitari şi alţi invitaţi veniţi să-i felicite pe absolvenţii celei de-a XI-a promoţii a filialei Zalău.

În deschiderea evenimentul a fost intonat inmul Universităţii şi tradiţionalul „Gaudeamus”. Oficialităţile judeţene şi locale, prezente la festivitate, printre care s-au numărat Ionel Ciunt, prefectul judeţului Sălaj, Radu Căpîlnaşiu, primarul municipiului Zalău, Cosmin Vlaicu, secretarul judeţului Sălaj, Gheorghe Bancea, inspectorul general şcolar al judeţului, au ţinut să-i felicite pe absolvenţi.
„Un moment deosebit, încărcat de sobrietate, de altfel ţinuta pe care o aveţi impune respect ca şi cunoştiinţele pe care le-aţi dobândit, dar să nu uităm viaţa rămâne o provocare, o competiţie din care trebuie să ieşiţi învingători. Aţi făcut un pas mare prin faptul că v-aţi asumat finalizarea unor studii superioare, dar care, sunt convins că pentru mulţi nu se vor opri aici. Viaţa este o continuă perfecţionare, de adaptare la nevoi, sunt multe discipline pe care le văd, coloritul pe care îl aveţi reprezintă specializările pe care Universitatea le are aici la Zalău, sunt discipline care sunt cerute pe piaţa muncii, altele poate mai puţin, dar este foarte important, după încheierea examenelor să vă găsiţi un loc sub soare şi să vi se împlinească aşteptările pe care le aveţi. Vă doresc succes, felicitări pentru ceea ce aţi făcut până în acest moment, felicitări şi părinţilor care v-au susţinut şi fără îndoială profesorilor care v-au îndrumat”, le-a transmis absolvenţilor, Radu Căpîlnaşiu, primarul municipiului Zalău.

Alte articole

3 Thoughts to “O nouă promoţie de absolvenţi la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” Filiala Zalău”

 1. Giuseppe cel Verde

  La asta o gatat si Buby si Igash,dar nu numai?
  Noa’ asta da scoala!
  Numa oameni de isprava si de mare tinuta academica!
  Magna cui laude!

 2. Pestalozzi

  Iiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhh!Iuiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

 3. mita biciclista

  mai bine zis „Scoala profesionala Vasile Goldis” da’ si asta e prea mult pt. „aceasta institutie de educatie”, de aia mere bine tara asta

Leave a Comment