Noi şedinţe publice pentru repartizarea posturilor în învăţământul sălăjean

 

 

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Sălaj organizează, începând de săptămâna viitoare, şedinţe publice pentru ocuparea posturilor didactice publicate pentru angajare pe perioadă determinată în anul şcolar 2015 – 2016. Acestea se vor desfăşura în sala şedinţe a instituţiei, în intervalul 24 – 31 august.
Prima şedinţă publică va avea loc luni, 24 august, şi este rezervată cadrelor didactice titulare ce au solicitat completarea normei didactice. Tot luni va avea loc şi detaşarea la cerere a titularilor. Potrivit precizărilor făcute de reprezentanţii ISJ Sălaj, la această etapă de detaşare la cerere nu pot participa candidaţii titularizaţi în 2015. Aceştia depun dosare de detaşare la cerere în baza punctajului, în primul an după titularizare, în perioada 2 – 3 septembrie 2015.
Cea de-a doua şedinţă publică va fi găzduită de Inspectorat marţi, 25 august şi este rezervată suplinitorilor calificaţi. Mai exact, la aceasta vor lua parte candidaţi cu media de repartizare minimum 5 la concursul naţional, sesiunea 2015, urmând ca cei care au obţinut media 5 în sesiunile din 2014 şi/sau 2013 să fie repartizaţi miercuri, 26 august.
În cadrul şedinţei din 31 august vor fi repartizaţi, potrivit informaţiilor postate pe site-ul ISJ Sălaj, candidaţi care au obţinut cel puţin media 5 la concursul de titularizare, sesiunea 2012 (minimum 5 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică sau inspecţia la clasă), care nu au mai participat ulterior la alte concursuri de titularizare sau care nu au obţinut note sub 5 la proba scrisă în cadrul următoarelor concursuri de titularizare în specialitatea postului didactic solicitat.
De asemenea, în 31 august, pot participa şi cadrele didactice care au obţinut cel puţin nota 7 la concursurile de titularizare, sesiunile 2011, 2010 sau 2009, care nu au mai participat ulterior la alte concursuri de titularizare sau care nu au obţinut note sub 5 la proba scrisă în cadrul următoarelor concursuri de titularizare în specialitatea postului didactic solicitat.

Alte articole

Leave a Comment