Meditaţii gratuite pentru admiterea la facultate

Pregătirile pentru admiterea la facultate intră în line dreaptă, examenul de Bacalaureat bate la uşă. Tot mai multe universităţi îşi deschid porţile, fie şi virtual, pentru a-i ajuta pe elevii de liceu din anii terminali să se pregătească pentru aceste examene foarte importante. Universitatea Politehnica din Bucureşti organizează până pe 16 iulie, în fiecare sâmbătă, sesiuni de pregătire gratuite pentru admiterea la facultate. Potrivit unui anunţ al instituţiei de învăţământ superior, sesiunile se vor desfăşura atât cu prezenţă fizică, în limita locurilor disponibile în campusul UPB, cât şi online.

Astfel, sesiunile de pregătire la matematică se vor desfăşura în intervalul orar 10,00 – 12,00, sala AN017 (Rectorat), iar la fizică – în interval orar 12,00 – 14,00, în aceeaşi sală. Sesiunile de pregătire la informatică vor avea loc între orele 14,00 – 16,00, sala AN017 (Rectorat). Pentru chimie, data de începere va fi comunicată ulterior.

Tradiţia organizării cursurilor de pregătire pentru Bacalaureat şi pentru Admitere continuă şi anul acesta a Facultatea de Matematică şi Informatică a Universităţii din Bucureşti. Acestea se desfăşoară pe platforma Discord. Organizate de Asociaţia Studenţilor la Matematică şi Informatică în parteneriat cu Facultatea de Matematică şi Informatică a UB, cursurile îşi propun să vină în ajutorul elevilor de liceu din clasa a XII-a, urmărind recapitularea şi consolidarea cunoştinţelor din domeniile matematică şi informatică.

Astfel de sesiuni de pregătire şi-au dovedit eficienţa în ultimii ani.

Articol publicat în cadrul parteneriatului dintre cotidianul Magazin Sălăjean şi ziarul Bursa. www.bursa.ro

One Thought to “Meditaţii gratuite pentru admiterea la facultate”

  1. […] Pregătirile pentru admiterea la facultate intră în line dreaptă, examenul de Bacalaureat bate la uşă. Tot mai multe universităţi îşi deschid porţile, fie şi virtual, pentru a-i ajuta pe elevii de liceu din anii terminali să se pregătească pentru aceste examene foarte importante. Universitatea Politehnica din Bucureşti organizează până pe 16 iulie, în fiecare sâmbătă, sesiuni de pregătire gratuite pentru admiterea la facultate. Potrivit unui anunţ al instituţiei de învăţământ superior, sesiunile se vor desfăşura atât cu prezenţă fizică, în limita locurilor disponibile în campusul UPB,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment