Lucian Bode a mai pierdut un proces

Deputatul sălăjean Lucian Bode a pierdut un nou proces prin care încerca să anuleze decizia de plagiat dată de comisia de etică a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

„Solutia pe scurt: Respinge ca nefondat recursul formulat de reclamantul BODE LUCIAN NICOLAE împotriva încheierii civile din data de 24.05.2024 şi a sentintei civile nr. 1026/27.10.2023 ambele pronunţate de Tribunalul Sălaj în dosarul nr. 112/84/2023, pe care le menţine în întregime. Definitivă. Pronunţată prin punerea minutei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei azi 17.06.2024.”

M. S.

8 Thoughts to “Lucian Bode a mai pierdut un proces”

 1. […] dispoziţia părţilor prin intermediul grefei azi 17.06.2024.” M. S. Articolul Lucian Bode a mai pierdut un proces apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

 2. Ligia

  Un pupincurist!

 3. Gigi

  Pentru populimea copulativă, îl vor mai vota ca parlamentar de Sălaj la următoarele alegeri?
  Ori cum se spune din popor: ,, Cum e turcu și pistolul”!!!

 4. Anonim

  Statul trebuie să recupereze de la individ toate beneficiile de când este „doctor”😀😀😁 și trimis la cules de porumb în Valcău.

  1. Nu sunt „doctor”

   Culesul porumbului e muncă de răspundere. Nu-i pentru „dottore”. N-are calificarea necesară. Prostul nu-i prost destul dacă nu-i și fudul!

 5. Dorin

  Acest om trage in jos partidul, nu-i demn, nu-l socotim salajean, nici pe el, nici pe cantaret. Descotorisiti-va de acestia si aveti de castigat!

 6. Voichita

  Când văd Brătienii cine le sunt urmașii, se întorc in morminte! Oameni ca ăsta, ciuca, orban, cîțu, et compania sunt personaje sinistre! Numai când ii vezi îți dai seama de capacitățile lor intelectuale, iar dacă ii și mai asculti, ți se confirma! Apropo: le-am scris numele cu litere mici ptr ca sunt mici ca, caractere!!!

 7. ionel

  La seful lui cand ii vine randul ? Incaseaza pe nedrept o gramada de bani din taxele si impozitele pe care le plateste prostimea.

Leave a Comment