Liniște în Sălaj la BAC-ul de toamnă

Vineri are loc ultima probă scrisă a examenului de Bacalaureat. În județul Sălaj, la proba la alegere a profilului și specializării din cadrul Examenului Național de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2022, din totalul de 255 candidați înscriși au fost prezenți 212, 43 de candidați fiind declarați absenți.

Proba s-a desfășurat, fără să se înregistreze tentative de fraudă sau alte incidente. Mâine se va desfășura ultima probă scrisă, proba la Limba și literatura maternă. Primele rezultate vor fi afișate, în data de 31 august 2022, până la ora 12. Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12 – 18, inclusiv prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora. Rezultatele finale vor fi făcute publice, în data de 3 septembrie 2022. În conformitate cu prevederile europene privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, afișarea rezultatelor se efectuează prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului. Pentru a fi declarat promovat, un candidat trebuie să îndeplinească următoarele condiții, cumulativ: recunoașterea/susținerea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale; susținerea tuturor probelor scrise și obținerea notei 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea și obținerea mediei 6 (cel puțin) la probele scrise.

Fotografie cu caracter ilustrativ

2 Thoughts to “Liniște în Sălaj la BAC-ul de toamnă”

  1. […] Vineri are loc ultima probă scrisă a examenului de Bacalaureat. În județul Sălaj, la proba la alegere a profilului și specializării din cadrul Examenului Național de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2022, din totalul de 255 candidați înscriși au fost prezenți 212, 43 de candidați fiind declarați absenți. Proba s-a desfășurat, fără să se înregistreze tentative de fraudă sau alte incidente. Mâine se va desfășura ultima probă scrisă, proba la Limba și literatura maternă. Primele rezultate vor fi afișate, în data de 31 august 2022,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment