Liceenii zalauani incep cursurile de formare in leadership

Liceenii zalauani incep cursurile de formare in leadership

Un numar de 60 de elevi de la cinci licee din municipiul Zalau participa, astazi, la deschiderea festiva a programului Liderii Mileniului Trei, editia 2011-2012, un program educational de traditie al TenarisSilcotub, in parteneriat cu Fundatia Codecs pentru Leadership si cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Salaj. Evenimentul are loc la sediul inspectoratului scolar, incepand cu ora 13. La aceasta lansare sunt invitati sa participe, alaturi de liceeni, si profesori, reprezentanti ai autoritatilor locale si, bineinteles, reprezentanti ai TenarisSilcotub si ai Fundatiei Codecs. Vor avea loc discursuri privind importanta acestui program, precum si prezentari de filme scurte si in power-point din sesiunile programului din anii trecuti, derulate in licee.

Aceasta este prima serie dintre participantii la programul Liderii Mileniului Trei, urmand ca, de anul viitor, alti 60 de liceeni din municipiu sa inceapa cursurile.

Clubul Liderii Mileniului Trei este condus de tineri pasionati care cred cu tarie in schimbarea directiei de dezvoltare a Romaniei si care contribuie la crearea unei noi generatii de lideri. Scopul acestei organizatii este de a sprijini dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor absolventi ai cursurilor Fundatiei Codecs pentru Leadership, respectiv de a-i promova pe acestia in domenii, activitati, profesii care sa ii ajute la valorificarea aptitudinilor si cunostintelor acumulate pe parcursul cursurilor.

Alte articole

Leave a Comment