Finanţare stagii de practică pentru 50.000 de elevi şi studenţi

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a lansat în consultare publică o serie de ghiduri ale solicitantului pentru câteva apeluri de proiecte care țintesc adaptarea elevilor și a studenților la cerințele de pe piața muncii.
Apelul destinat domeniului preuniversitar se numește ”Adaptarea serviciilor educaționale adresate elevilor și personalului didactic din învățământul profesional și tehnic”. Proiectul are un buget total de 102 milioane de euro și vizează sprijinirea a 40.000 de elevi din învățământul profesional, tehnic și dual, care vor să participa la programe de pregătire practică.
Partea destinată medului universitar este cuprinsă în apelul „Promovarea dezvoltării programelor de studii terțiare de înaltă calitate, flexibile și corelate cu cerințele pieței muncii“. Cu un buget total de 69 milioane de euro, proiectul finanțează participarea a 9.500 de studenți în programe de pregătire practică.
Cele două ghiduri ale solicitanților se găsesc la: t.ly/5yhP și t.ly/YysF
Biroul de presă al PNL
(P)

2 Thoughts to “Finanţare stagii de practică pentru 50.000 de elevi şi studenţi”

  1. […] Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a lansat în consultare publică o serie de ghiduri ale solicitantului pentru câteva apeluri de proiecte care țintesc adaptarea elevilor și a studenților la cerințele de pe piața muncii. Apelul destinat domeniului preuniversitar se numește ”Adaptarea serviciilor educaționale adresate elevilor și personalului didactic din învățământul profesional și tehnic”. Proiectul are un buget total de 102 milioane de euro și vizează sprijinirea a 40.000 de elevi din învățământul profesional, tehnic și dual, care vor să participa la programe de pregătire practică. Partea destinată medului universitar este… Citeste mai mult […]

  2. […] Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a lansat în consultare publică o serie de ghiduri ale solicitantului pentru câteva apeluri de proiecte care țintesc adaptarea elevilor și a studenților la cerințele de pe piața muncii. Apelul destinat domeniului preuniversitar se numește ”Adaptarea serviciilor educaționale adresate elevilor și personalului didactic din învățământul profesional și tehnic”. Proiectul are un buget total de 102 milioane de euro și vizează sprijinirea a 40.000 de elevi din învățământul profesional, tehnic și dual, care vor să participa la programe de pregătire practică.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment