Eveniment în premieră, Gala premiilor în educaţie la Liceul Sportiv din Zalău

Liceul cu program sportiv „Avram Iancu” din Zalău a organizat, în data de 12 noiembrie, un eveniment în premieră în municipiu: „Gala premiilor în educaţie”. În cadrul manifestării au fost premiaţi cei mai merituoşi dascăli ai şcolii, pentru activitatea didactică depusă în anul şcolar 2011-2012.
Conducerea unităţii de învăţământ a nominalizat nouă cadre didactice la această gală. La secţiunea învăţătoare au fost propuse: Mariana Goron, Marta Ardelean, Valeria Pop şi Cornelia Iştoan, iar pentru secţiunea profesori: Elena Comşa, Valeriu Gornoava, Keresztes Zita, Liana Dospinescu şi Keresztes Andreea. După o luptă strânsă, laureatele Galei premiilor în educaţie 2011-2012 – Liceul cu Program Sportiv „Avram Iancu” din Zalău au fost: învăţătoarea Cornelia Iştoan şi profesoara Keresztes Andreea. Momentul a fost completat de un recital susţinut de Cvartetul Orchestrei Filarmonice din Cluj şi Baletul Liceului de Coregrafie din Cluj.
Potrivit organizatorilor, această gală îşi propune să ofere, în fiecare an, celor mai merituoşi dascăli ai şcolii un simbolic semn al preţuirii şi consideraţiei pe care îl merită.

Alte articole

One Thought to “Eveniment în premieră, Gala premiilor în educaţie la Liceul Sportiv din Zalău”

  1. Anonim

    Nu cred ca este corect sa acorzi asemenea premii! De fapt toti dascalii lucreaza si se implica la fel de mult! Doar ca unii au parte de clase mai bune, de elevi mai silitori! depinde ce criterii propui pentru a acorda aceste premii care nu fac decat sa invrajbeasca dascalii si asa destul de invrajbiti!

Leave a Comment