Elevii şimleuani s-au calificat în etapa regională a concursului „Cu viaţa mea apăr viaţa”

Liceul „Simion Bărnuţiu” din Şimleu Silvaniei şi-a adjudecat locul I la etapa judeţeană a concursului „Cu viaţa mea apăr viaţa”, organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj, iar la gimnaziu prima poziţie a fost ocupată de Şcoala „Silvania” din Şimleu Silvaniei.

Competiţia s-a desfăşurat la sala de sport a Liceului Tehnologic „Voievod Gelu” din Zalău. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sălaj, Lucian Jacodi, la concurs au participat trei echipaje de la tot atâtea licee din judeţ şi nouă echipaje de la şcoli gimnaziale. Concursul a avut trei probe, una teoretică şi două practice, şi anume, transportul asistat al unui accidentat aşezat pe targă pe distanţa de 50 de metri şi deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole contaminat.
Ocupantele locului întâi s-au calificat la faza pe regiune, care se va desfăşura la Zalău. Echipajele sălăjene vor concura cu echipaje din judeţele Satu Mare şi Maramureş. Câştigătorii au fost recompensaţi cu diplome, cupe şi cu premii în bani înmânate de reprezentanţii ISU Sălaj.

Alte articole

Leave a Comment