Elevi de la „Șincai”, remarcați la Concursul Național de Interpretare Balade și Basme Populare „Kriza János”

Elevi de la Liceul Pedagogic „Gheorghe Șincai” Zalău s-au remarcat prin rezultate deosebite la faza națională a Concursului de Interpretare Balade și Basme Populare „Kriza Janos”. Este vorba despre elevul Debreceni Mate din clasa a XI-a D, care a obținut premiul II, profesor îndrumător Orosz Timea; diplomă pentru eleva Molnar Anna din clasa a X-a D, , profesor îndrumător Gaspar Eniko și diplomă pentru elevul Misinszki David din clasa a XII-E, profesor îndrumător Kovacs Tunde. Faza națională a concursului a avut loc în perioada 11-13 noiembrie la Sfântu Gheorghe.

Concursul Naţional de Interpretare Balade şi Basme Populare „Kriza János” este o competiție de excelență și are ca obiectiv stimularea elevilor din clasele P-XII, care au aptitudini deosebite în domeniul cultural-artistic. Promovează valorile culturale, competitivitatea şi comunicarea interpersonală.

 

One Thought to “Elevi de la „Șincai”, remarcați la Concursul Național de Interpretare Balade și Basme Populare „Kriza János””

  1. […] Elevi de la Liceul Pedagogic „Gheorghe Șincai” Zalău s-au remarcat prin rezultate deosebite la faza națională a Concursului de…. Citeste mai mult […]

Leave a Comment