Ianis Iezdimir, elev al Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu”, premiat la „ECOlimpiada Elevilor”

 

Compunerea unui elev al Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Zalău a reuşit să impresioneze juriul „ECOlimpiadei Elevilor”. Este vorba de Ianis Iezdimir, a cărui lucrare „Tărâmul Reciclenia” a fost recompensată cu premiul al doilea.
„ECOlimpiada Elevilor” este un proiect educaţional, care şi-a desemnat câştigătorii în urma unui proces de evaluare interdisciplinar, în care au fost analizate aproape 9.000 de compuneri despre colectarea separată şi reciclarea deşeurilor de ambalaje, realizate de elevii de clasa a III-a, din 45 de localităţi din România. Festivitatea de premiere s-a desfăşurat în cadrul Muzeului Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.
În total, au fost oferite 125 de premii constând în aparatură multimedia pentru câştigătorii premiilor I, II şi III şi ghiozdane pentru cei care au obţinut menţiune. Menţiune in Sălaj a fost obţinută de Antonia Remeş, elevă tot la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu”, pentru lucrarea „Autobiografia unui fir de iarbă”. Totodată, au fost premiate şi persoanele care s-au ocupat cu educarea şi formarea elevilor ecologişti.

Alte articole

9 Thoughts to “Ianis Iezdimir, elev al Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu”, premiat la „ECOlimpiada Elevilor””

 1. Anonim

  Ce secretosi sunteti! Care-o fi motivul? Cine-o fi elevul?

 2. Anonim

  Deci ati gasit numele elevului!
  Felicitari!

 3. Anonim

  Dupa o cautare scurta pe google am descoperit si o mentiune pentru un alt elev al aceleiasi scoli. Iar elevul mentionat in articol, pare a avea locul 3.
  Copiilor, felicitari! Celor ce publica inainte de a verifica…putina documentare!

 4. Anonim

  ar fi bine daca am avea rabdare de a citi trei randuri inainte de a comenta… asa doar pentru a ne afla in treaba… In rest, felcitari copiilor

 5. Anonim

  Ar fi si mai bine daca ati scrie dupa ce va documentati, sa nu tot peticiti cele „trei” randuri cu titlu cu tot!

 6. Anonim

  Anonimilor, comentati fara rost. Nu cititi pana la capat articolele si va bagati in seama. e bine ca ziaristii nu va baga in seama si isi vad de treaba lor

 7. Anonim

  Si dvs. va numarati printre anonimi! noroc ca ziaristii locali, nu chiar toti, scriu ce li se comunica, iau de bun si chinuiesc un tilu. Va dati seama daca ar trebui sa scrieti un articol serios, ce-ar fi.
  Sa stiti ca dupa ce ati carpit am verificat, iar „comisarul ” nu apucase sa se puna in acord cu completarile aduse de dvs. dupa obsevatiile facute de „anonim”. Pastrati macar decenta de a nu insista ca a fost corect si complet ce ati scris!

 8. nemo

  Aceiasi carcotasi de rahat care nu vad padurea din cauza copacilor. Numele copiilor era scris, chiar nu cititi inainte sa gasiti nodul in papura? Oare chiar nu putem vedea mesajul articolului si performanta acestui copil , pentru a le putea evidentia in comentarii si ne legam de toate nimicurile aberante? Felicitari acestui copil istet si silitor si felicitari celor care i-au facut performanta cunoscuta. cred ca acestea sunt cele mai importante lucruri.

Leave a Comment