Echipa Colegiului Tehnic API Zalău, calificată la una dintre cele mai importante competiții de roboți din România

După a doua rundă de competiții pentru calificare, desfășurată la Baia Mare în perioada 28 – 29 ianuarie 2023, echipa de robotică „Brainstorms”, de la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău, va participa la Regionala 1 de Robotică – BRD FIRST Tech Challenge România, organizată de Asociația Nație Prin Educație, la Universitatea Politehnică din București, în perioada 12 – 15 februarie 2023.

Ultima competiție, cea de la Baia Mare, a fost organizată de echipa „Clevel Core” de la Colegiul Național „Gheorghe Șincai” și s-a desfășurat la Centrul de instruire și marketing al Camerei de Comerț și Industrie Maramureș. De data aceasta, robotul echipei sălăjene, îmbunătățit și cu o strategie de joc eficientă, s-a mișcat mult mai bine în teren, reușind astfel să adune multe puncte și să le redea elevilor încrederea și speranța că după această calificare la Regionala 1 de Robotică, se vor califica și la finala sezonului 7 – FIRST Tech Challenge România, din luna martie 2023. Mentorii echipei sunt profesorii Alexandru Mureșan și Sergiu Ivan și studentul Leonard Bodnar.

2 Thoughts to “Echipa Colegiului Tehnic API Zalău, calificată la una dintre cele mai importante competiții de roboți din România”

  1. […] După a doua rundă de competiții pentru calificare, desfășurată la Baia Mare în perioada 28 – 29 ianuarie 2023, echipa de robotică „Brainstorms”, de la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău, va participa la Regionala 1 de Robotică – BRD FIRST Tech Challenge România, organizată de Asociația Nație Prin Educație, la Universitatea Politehnică din București, în perioada 12 – 15 februarie 2023. Ultima competiție, cea de la Baia Mare, a fost organizată de echipa „Clevel Core” de la Colegiul Național „Gheorghe Șincai” și s-a desfășurat la Centrul de instruire și… Citeste mai mult […]

  2. […] După a doua rundă de competiții pentru calificare, desfășurată la Baia Mare în perioada 28 – 29 ianuarie 2023, echipa de robotică „Brainstorms”, de la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău, va participa la Regionala 1 de Robotică – BRD FIRST Tech Challenge România, organizată de Asociația Nație Prin Educație, la Universitatea Politehnică din București, în perioada 12 – 15 februarie 2023. Ultima competiție, cea de la Baia Mare, a fost organizată de echipa „Clevel Core” de la Colegiul Național „Gheorghe Șincai” și s-a desfășurat la Centrul de instruire și…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment