Din suflet, pentru suflet

‘’Dacă vrem să trăim într-o lume mai bună, trebuie să contribuim la crearea ei’’.(Mahatma Gandhi)

Luni, 10 aprilie, în prima zi din Săptămâna Mare, elevi ai Școlii Gimnaziale Vîrșolț, însoțiți de cadre didactice, au luat parte la o acțiune caritabilă vizitând Școala din Jebucu și oferind cadouri copiilor defavorizați școlarizați în instituția mai sus amintită.
Activitatea face parte din proiectul interjudețean Zâmbet fermecat/ Varazsmosoly, proiect depus pentru CAERI, derulat în parteneriat cu I.S.J Sălaj și alte 20 de școli din județ. În această săptămână a fost rândul elevilor Școlii din Vîrșolț și al celor de la școlile din Pericei și Șimleu-Silvaniei (Școala Bathory Istvan), să arate cât de importante sunt acțiunile caritabile ce implică voluntariatul ca modalitate prin care pot fi întărite și susținute valorile legate de comunitate și binele făcut aproapelui.
Elevii din Vîrșolț au petrecut momente minunate alături de copiii de la Școala din Jebucu, desfășurând împreună cu aceștia activități distractiv-educative și legând prietenii.Prin reușita acțiunii noastre, scopul proiectului, respectiv promovarea spiritului de într-ajutorare în rândul elevilor, aducând un zâmbet în viața acestor copii, a fost atins. A fost un pas mic înspre o lume mai bună.

Prof. Mirela Deac, Școala Gimnazială Vîrșolț

One Thought to “Din suflet, pentru suflet”

  1. Gghhgjj

    De ce nu au cost so LA cei de LA manastirea bic. ?????

Leave a Comment