De luni începe şcoala! În peste 20 de unităţi de învăţământ din Sălaj – cursuri online

Vacanța forțată de două săptămâni nu va mai fi prelungită, iar de luni, 8 noiembrie, elevii şi preşcolarii îşi vor începe activitatea cu prezenţa fizică în unităţile unde rata de vaccinare este de minimum 60 la sută. În judeţul Sălaj, în peste 20 de unităţi de învăţământ rata de vaccinare este sub “limita admisă”, ceea ce înseamnă că elevii vor urma cursuri online. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj, este vorba despre: Şcoala Gimnazială nr.1 Aghireş unde ponderea personalului vaccinat raportat la numărul total al angajaţilor este de 50 la sută, Şcoala Gimnazială nr. 1 Agrij – 52.17 la sută, Şcoala Gimnazială nr. 1 Bălan – 55.88 la sută, Şcoala Gimnazială nr. 1 Buciumi – 58.33 la sută, Şcoala Gimnazială nr. 1 Camăr – 27.27 la sută, Şcola Gimnazială nr. 1 Carastelec  – 50 la sută, Şcoala Gimnazială nr. 1 Chieşd – 51.72 la sută, Şcoala Gimnazială “Horea” Cizer –  47.37 la sută, Liceul Tehnologic “Cserey-Goga” Crasna – 40.40 la sută, Şcoala Gimnazială “Vasile Breban” Crişeni – 47.06 la sută, Şcoala Gimanzială nr. 1 Deja – 53.33 la sută, Şcoala Gimnazială “Avram Iancu” Halmăşd – 47.83 la sută, Şcoala Gimnazială Horoatu Crasnei nr. 1 – 36.68 la sută, Şcoala Gimnazială nr. 1 Măerişte – 43.75 la sută, Şcoala Gimnazială nr. 1 Mirşid – 23.53 la sută, Şcoala Gimnazială “Traian Creţu” Năpradea – 36.36 la sută, Liceul Tehnologic “Petri Mor” Nuşfalău – 5.59 la sută, Şcoala Gimnazială nr. 1 Panic – 53.85 la sută, Şcoala Gimnazială nr. 1 Plopiş – 46,15 la sută, Şcoala Gimnazială “Gheorghe Munteanu” Poiana Blenchii – 41.18 la sută, Şcoala Gimnazială nr.1 Pustă – 48.48 la sută, Şcoala Profesională Sâg – 55.56 la sută, Şcoala Gimnazială nr. 1 Sânmihaiu Almaşului – 54.55 la sută, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Şimleu Silvaniei – 53.49 la sută, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 5 Zalău – 40 la sută, Grădiniţa cu Program Prelungit “Pinochio” Zalău – 51.28 la sută, Liceul Ortodox “Sfântul Nicolae” Zalău – 39.13 la sută, Şcoala Gimnazială nr. 1 Zimbor – 41.67 la sută şi Grădiniţa Creştină “David” Zalău – 37.50 la sută. În restul unităţilor de învăţământ din Sălaj, rata de vaccinare este de peste 60 la sută. Centrul Judeţean de Excelenţă Zalău are o rată de vaccinare de sută la sută. Dea semenea, printer unităţile de învăţămând din Sălaj în care rata de vaccinare este una ridicată de peste 90 la sută se află: Şcoala Gimnazială nr. 1 Cristolţ – 93.75 la sută, Liceul Reformat “Wesseleny” Zalău – 92.11 la sută şi Colegiul Naţional “Silvania” Zalău – 90.41 la sută.

 Rata vaccinării în unităţile de învăţământ din SĂLAJ  – AICI 

ISJ Sălaj recomandă cadrelor didactice, personalului didactic auxiliar și nedidactic din grădinițe, școli și licee să se vaccineze pentru sănătatea lor, a celor din mediul familial, școlar și social. „Astăzi, mai mult ca oricând, este absolut necesar ca procesul de învățământ să se desfășoare în sălile de clasă și în condiții cât mai aproape de normalitate, astfel încât elevii noștri să obțină rezultatele și performanțele școlare pe care ni le dorim cu toții. Suntem optimiști și mizăm pe înțelegerea, colaborarea și solidaritatea tuturor acelora care sunt direct implicați”, au transmis reprezentanţii ISJ Sălaj.

 

 Foto cu caracter informativ 

3 Thoughts to “De luni începe şcoala! În peste 20 de unităţi de învăţământ din Sălaj – cursuri online”

  1. Anonim

    Isj să termine cu recomandările, profesorii să fie obligați să se vaccineze. Cine nu vrea, la faianță. Ce e aia, nu te vaccinezi și stai acasă da, leafa merge .NU !

  2. Dorin

    Bravo, Seminarul „Sf. Nicolae” Zalau! Singurul liceu din urban in care personalul scolii nu se vaccineaza!?! Ce sfaturi v-a dat episcopul Petroniu? Mai, oameni, mai ziceti ca sunteti intelectuali?

  3. Tractorul vs Armatura

    Ma dar elevii care nu poarta masca aia is vaccinati?faceti o tura prin oras si vedeti cum respecta adolescentii regulile, iar de doctori si asistenti nevaccinati ar trebui inchise multe cabinete de doctori care se cred grozavi si nevaccinati, pe aia sa nu ii trimiti la faianta?

Leave a Comment