„Cuplurile de aur” şi olimpicii Şimleului, felicitaţi de Primărie

 

Calificarea elevilor şimleuani la etapele naţionale ale olimpiadelor şi concursurilor şcolare le-a adus recompense şi din partea autorităţilor locale.
Olimpicii au fost răsplătiţi cu câte 300 de lei şi o diplomă de către Primărie. După cum a declarat primarul oraşului Şimleu Silvaniei, Septimiu Ţurcaş, premierea acestora a avut loc marţi, 31 martie, la sediul instituţiei, la eveniment luând parte şi profesorii care i-au pregătit. Dacă anul trecut au fost premiaţi 21 de elevi, în acest an numărul elevilor şimleuani calificaţi la etapele naţionale ale olimpiadelor a ajuns la 35, lucru îmbucurător, în opinia edilul oraşului de sub Măgură şi, în acelaşi timp, fapt ce relevă că nivelul învăţământului este unul foarte bun. Cei mai mulţi olimpici, respectiv 27, provin din rândurile elevilor Colegiului Naţional „Simion Bărnuţiu”, cinci elevi sunt de la Şcoala Gimnazială „Silvania”, doi elevi de la Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” şi un elev de la Grupul Şcolar „Ioan Ossian”.
Tot marţi, în acelaşi cadru festiv, edilul oraşului de sub Măgură a felicitat şi în acest an cuplurile care sărbătoresc nunta de aur. A fost vorba despre 16 cupluri de vârstnici care în acest an au împlinit sau urmează să împlinească 50 de ani de căsătorie.“Cuplurile de aur” au primit din partea administraţiei locale diplome, câte un premiu în valoare de 300 de lei, plus masa festivă. Ideea organizării unor astfel de evenimente adresate vârstnicilor din Şimleu este una cu tradiţie, ediţia din acest an ajungând la numărul 11.

 

Alte articole

One Thought to “„Cuplurile de aur” şi olimpicii Şimleului, felicitaţi de Primărie”

  1. dana

    Foarte mulţi dintre oameni îşi blochează singuri accesul la această sursă infinită de putere prin gândurile lor de sărăcie, de îndoială şi de teamă, care împiedică afluxul de prosperitate în viaţa lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email stanciu.dana1965@yahoo.com

Leave a Comment