Cresc salariile angajaţilor Inspectoratului Şcolar

După ce s-au anunţat creşterile salariale ale profesorilor până la 1 decembrie, ulterior, s-a hotărât că vor fi majorate şi lefurile angajaţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean. Cel puţin aşa susţin reprezentanţii instituţiei.
După cum a explicat inspectorul şcolar general al judeţului Sălaj, Maria, în urma întâlnirii cu ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, ce a avut loc la Cluj şi la care au participat reprezentanţii a zece judeţe, s-a ajuns la o înţelegere, respectiv la majorarea cu 12 la sută a salariilor personalului nedidactic şi auxiliar din cadrul inspectoratelor. „Iniţial, majorarea veniturilor cu 12 la sută a fost valabilă pentru personalul nedidactic şi auxiliar din întreg sistemul de învăţământ, cu excepţia celui din cadrul inspectoratului, însă în urma întâlnirii de la Cluj, s-a rezolvat această situaţie. S-a promis că de la 1 noiembrie şi angajaţii inspectoratelor vor beneficia de majorarea salariului, lucru absolut normal, întrucât şi aceştia au aceleaşi atribuţii ca şi colegii lor din unităţile de învăţământ, depun aceeaşi muncă”, a explicat Maria Pop.
La nivel naţional, conform estimărilor, în această situaţie se regăsesc aproximativ 400 de astfel de salariaţi.

3 Thoughts to “Cresc salariile angajaţilor Inspectoratului Şcolar”

  1. O institutie care trebuie desfiintata.

  2. Adelina

    Castigati imediat,din prima luna!Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi,pentru o activitate usoara,part-time sau full-time,la alegere.Oferim si cerem seriozitate maxima.Se lucreaza de acasa si oferta este valabila pentru toata tara.Daca doriti informatii,ne gasiti la adresa de email:a.lapadat@yahoo.com

  3. Anonim

    Desfiinarea acestei institutii pe care „eminenta cenusie”, Pop Lucia, nevasta de senator”, o duce la „sapa de lemn”!

Leave a Comment