Cornavirusul modifică zilnic activitatea în școli și grădinițe

În urma ședinței extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Sălaj desfășurată marți, 20 octombrie 2020, au fost adoptate măsuri cu privire la desfășurarea activității didactice în mai multe unități de învățământ din județ.

Art. 1. (1) Se aprobă suspendarea activităţilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online, pentru elevii clasei combinate CP şi I, clasei combinate a II-a şi a III-a, claselor a V-a, a VI-a, a VII-a, a IX-a, din cadrul Liceului Tehnologic nr. 1 Gâlgău.

(2) Liceul Tehnologic nr. 1 Gâlgău rămâne pe scenariul 1 (VERDE), cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecție.

Art. 2. (1) Se aprobă suspendarea activităţilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online, pentru preșcolarii grupei mari A şi grupei mici B, din cadrul Grădiniţei cu PP Prichindel Jibou.

(2) Grădiniţa cu PP Prichindel Jibou rămâne pe scenariul 1 (VERDE), cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecție.

Art. 3.  (1) Se aprobă desfăşurarea activităţilor/cursuri în sistem “faţă în faţă” trecând de la sistemul online pentru preşcolarii Grădiniţei cu PP Hida.

(2) Grădiniţei cu PP Hida, îşi va desfăşura activităţile pe scenariul 1 (VERDE), cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecție.

Art. 4. Suspendarea cursurilor/activităţilor unităţilor de învăţământ menţionate, se face pe o perioadă de 14 zile, conform propunerilor fiecărui Consiliu de Administraţie, propunere avizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj şi Direcţia de Sănătate Publică Sălaj.

Prezenta hotărâre intră în vigoare în 24 de ore de la data aprobării de către CJSU Sălaj.

One Thought to “Cornavirusul modifică zilnic activitatea în școli și grădinițe”

  1. Haos liberal

    Da cum ajung aceste hotărâri la cetăteanul de rând care nu-i obligat să cumpere ziare și să intre pe internet ? Bănuiesc că nu ca pe vremuri când munca cu cartea se făcea și prin strigături.
    – Ce ai lele în chiloți ?
    – Bibliotecă pentru toți !

Leave a Comment