Consiliul Național de Etică a decis: Lucian Bode nu a plagiat

Consiliul Național de Etică (CNECSDTI) a decis că Lucian Bode, ministru Afacerilor Interne, nu a plagiat în teza sa de doctorat și a respins autosesizarea în cazul lucrării sale.

„Astăzi, vorbim despre o hotărâre a Consiliului Național de Etică (CNECSDTI) cu privire la cartea pe care am publicat-o pe baza tezei de doctorat. Verdictul este cât se poate de clar: lucrarea mea nu este plagiată! Așadar, nu am plagiat. Nici în carte, nici în teză. Consiliul Național de Etică a constatat că nu am încălcat normele de etică și conduită academică constând în plagiat. Mai mult decât atât, autosesizarea cu privire la cartea publicată de către mine a fost respinsă”, a declarat Lucian Bode.

M. S.

 

6 Thoughts to “Consiliul Național de Etică a decis: Lucian Bode nu a plagiat”

 1. […] Consiliul Național de Etică (CNECSDTI) a decis că Lucian Bode, ministru Afacerilor Interne, nu a plagiat în teza sa de doctorat și a respins autosesizarea în cazul lucrării sale. „Astăzi, vorbim despre o hotărâre a Consiliului Național de Etică (CNECSDTI) cu privire la cartea pe care am publicat-o pe baza tezei de doctorat. Verdictul este cât se poate de clar: lucrarea mea nu este plagiată! Așadar, nu am plagiat. Nici în carte, nici în teză. Consiliul Național de Etică a constatat că nu am încălcat normele de etică și conduită… Citeste mai mult […]

 2. doctor

  Dar nu ne spune nimeni daca teza de doctorat are caracter stiintific sau este doar o compilatie de texte ?

  1. Anonim

   Daca stai sa te gandesti bine,ce era de inventat s-a cam inventat.Asa ca sigur e varianta a doua.Daca n-ar fi asa,ar fi plina tara asta de doctori cu premiul Nobel in vitrina si banca.

 3. Anonim

  UBB spune invers !

 4. Cleo

  Ăsta face ce face și cade tot in picioare ca și … pisica! Doamne unde am ajuns!!!! Rău ne-ai pedepsit Doamne cu astfel de specimene!!!!

 5. Doctor "Oetker"

  La ce sa ne fi asteptat cand Consiliul de Etica e forul de casa al PNL, in subordinea PNL-istului Burduja?
  Cum insa „nemo iudex in sua causa”, conflictul de interese fiind evident (pe filiera PNL), hotararea respectiva trebuie considerata nula si deci nu trebuie luat in seama.
  Oare la ce i-o mai fi trebuit si fostului lider de sindicat Electrica doctorat, cand de abia citeste de pe foi?

Leave a Comment