CNS a intrat în scenariul roșu și se închide

Colegiul Național „Silvania” din Zalău a intrat, de luni, în scenariul roșu în urma depistării unor cazuri de infectare cu Covid-19 în unitatea de învățământ, urmând ca începând de marți, 6 octombrie, activitatea școlară să fie sistată în toate clasele, după cum ne-au comunicat reprezentanții instituției. Elevii vor urma cursurile în sistem online. CNS va fi închis pentru 14 zile. 

19 Thoughts to “CNS a intrat în scenariul roșu și se închide”

 1. Anonim

  Vai de capul nostru cum am ajuns! Buna guvernare, excelenta gestionare a pandemiei si mai ales excelent comportament cetatenesc in fata acestei pandemii! Ne asteapta vremuri ingrozitoare. Vai de copiii nostri si de noi! 😓😓😓

  1. Anonim

   stati in casa ca nu mai sunt locuri in spital, doar pt VIP se mai pot rezolva locuri !! restul mor ca sobolanii, mai ales prosti care nu cred in Covid !!

  2. Anonim

   ce guvernare? daca PSD iti sune ca nu trebuie sa porti masca si voi prosti ascultati de ei !!

 2. Anonim

  Și liceul Pedagogic este în același situație

 3. Anonim

  Felicitari celor care au fost la majorate si nu au respectat nicio masura de distantare!

 4. Anonim

  Incepe sa doara prostia.

 5. Anonim

  Continuati fratilor cu majorate, chefuri, invatatura vine de la sine, nu?

 6. Silviu

  Acum cred si pesedistii, sper, ca exista acest coronavirus. Pana acum ziceau ca-i terorism medical, ca-i tin pe oameni cu forta in spitale, inclusiv avocatul poporului sustine acelasi lucru. Ciolacu si Ponta sfidau masca, acum vine „anonimul” si ne spune ca-i prost gestionata pandemia!?!

 7. Anonim

  Majorat la briliant cu 140 de persoane!!!!!!!

 8. neli

  Majorate la Briliant, nunti cu sute langa popas, la Stanciu, politia doarme sau a fost „adormita”!

 9. Anonim

  Se vor închide școlile în ritm accelerat. Românii nu vor să respecte reguli, în locuri aglomerate gen piețe țin masca la gușă, dacă vine jendaru’, nu vor „botniță” etc. Este co-VIDUL minții!

 10. Anonim

  De la majoratele de fițe, cu invitați cât la o nunta li-se trage, așa cum zice”colegul” de mai sus.Mare păcat ca în aceste vremuri sunt atâția părinți IRESPONSABILI și organizează asemenea sindrofii !!!

 11. Anonim

  Doua majorate la BRILIANT, altul la Stanciu sus, majorate facute ca la nunta cu cate 150 de persoane! Majorate cu petreceri fara nicio norma de protectie din partea nimanui!! E plin facebook de poze si filme: Nu s-au purtat masti, toata lumea s a pupat cu cine a vrut, Politia si Jandarmeria dau amenzi la doi pescari amarâti, aia sunt cei care ne imbolnavesc…
  Alo, IPJ Salaj? Jandarmeria? Sunteti plini de vorbe goale si campanii, poftiti de luati rezultate acum! Iar acesti patroni, de la Briliant dar si altii, sr trebui bagati in faliment pentru ca au infectat atatia oameni lasandu-i pe cei bolnavi sa topăie fara masca pe bot!!

 12. Ma, mai da-va'ncolo cu majoratele voastre cu tot!

  Poate nu stiti dar intre cei infectati sunt si dascali care n-au nicio treaba cu majoratele…

  1. Anonim

   Pai dascalii nu intra in contact cu elevii, „intelighentule”?

 13. Dar nuntile si botezurile de ce nu pot fi oprite?!

  Si acolo participa tineri sau parinti ai tinerilor care aopi merg la scoala!

 14. Mai "intelighentule"

  Inca un tampit cu atacuri la persoana. Asta-i ca vorba aia: Ce a fost prima data oul sau gaina? De unde stii tu, „epidemiologul de serviciu”, care de la care a luat Guvidul? Mai bine purtati mastile cum trebuie! Nu la smecherie…pe sub nas.

 15. Ma-ta mare

  Un istet zice ca nu stim cine ia de la cine, dar ii da incolo pe toti ca el vrea chermeza iar in rest sa-si poarte fiecare masca. Asta e gandirea „pozitiva” : faceti cum zic io si „mai da-va’ncolo”. Sfertule!

Leave a Comment