Centrul Militar Sălaj: ofertă atractivă adresată celor ce doresc o carieră în Marina Militară

Centrul Militar Județean (CMJ) Sălaj se adresează în această perioadă tinerilor sălăjeni care doresc să urmeze o carieră în domeniul Forțelor Armate Navale, aducând la cunoștința acestora locurile disponibile pentru admiterea din această toamnă. Astfel, reprezentantul instituției, lt. Col Silviu Abudănii, ne-a pus la dispoziție informațiile legate de concursul ce va fi organizat de Școala Militară de Maiștrii Militari a Forțelor Navale “Amiral Ion Murgescu”, din Constanța. Tinerii – bărbați și femei – cu vârsta de cel mult 30 de ani, care au promovat examenul de Bacalureat și doresc să urmeze o carieră în Marina Militară, se pot adresa pentru informații, îndrumare și sprijin, Biroului Informare-Recrutare din cadrul centrului Militar Județean Sălaj din Zalău, strada Locotenent Colonel Pretorian nr. 30 (în vecinătatea Școlii “Corneliu Coposu”) pentru întocmirea dosarului de candidat.

Ultima zi în care se mai pot depune dosarele este 29 august.

Concursul se va desfășura în cadrul celei de-a doua sesiuni de admitere pentru ocuparea a 78 de locuri pentru Ministerul Apărării Naționale. Examenele vor avea loc în Constanța, între 6 și 8 septembrie.

Absolvenții acestei importante instituții de învățământ din domeniul Marinei Militare vor avea un loc de muncă dinamic, felxibil, sigur, garantat fiecărui absolvent la sfârșitul perioadei de studii, prin repartiție. Reprezentanții CMJ spun că absolvenții vor avea un salariu atractiv, asistență medicală gratuită și posibilități concrete de afirmare, pregătire profesională în țară și în străinătate.

Cazarea, hrana, echipamentul și învățământul, sunt asigurate gratuit pe tot parcursul studiilor. Informații suplimentare despre examen, procesul de învățământ, carieră, pot fi consultate și pe pagina oficială  a instituției de învățământ.

 

 

 

Alte articole

Leave a Comment