BAC-ul de toamnă în Sălaj: fără fraude, dar cu zeci de absenți

În județul Sălaj, la prima probă scrisă a Examenului Național de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2022 (Limba și literatura română), din totalul de 227 candidați înscriși au fost prezenți 200 de candidați. Potrivit Inspectoratului Școlar Sălaj, la această probă nu s-au prezentat 27 candidați.

Prima probă s-a desfășurat, fără să se înregistreze tentative de fraudă sau alte incidente. Subiectele și baremele de corectare vor fi publicate pe site-ul subiecte.edu.ro, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație. Celelalte probe se vor desfășura conform următorului calendar: miercuri, 17 august 2022- proba obligatorie a profilului; joi, 18 august 2022 – proba la alegere a profilului și a specializării, iar vineri, 19 august 2022 – proba scrisă la limba și literatura maternă. Primele rezultate vor fi afișate în data de 31 august 2022, până la ora 12:00.

Fotografie cu caracter ilustrativ

One Thought to “BAC-ul de toamnă în Sălaj: fără fraude, dar cu zeci de absenți”

  1. […] În județul Sălaj, la prima probă scrisă a Examenului Național de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2022 (Limba și literatura română), din totalul de 227 candidați înscriși au fost prezenți 200 de candidați. Potrivit Inspectoratului Școlar Sălaj, la această probă nu s-au prezentat 27 candidați. Prima probă s-a desfășurat, fără să se înregistreze tentative de fraudă sau alte incidente. Subiectele și baremele de corectare vor fi publicate pe site-ul subiecte.edu.ro, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație. Celelalte probe se vor desfășura conform următorului calendar: miercuri,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment