Astăzi începe repartizarea posturilor în învăţământ

 

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Sălaj a afişat programul repartizărilor pe posturi titularizabile a candidaţilor participanţi la concursul naţional pentru ocuparea posturilor/catedrelor declarate vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar. Prima şedinţă publică va avea loc luni, 27 iulie, şi se va desfăşura în sala de şedinţe a instituţiei menţionate. Potrivit reprezentanţilor ISJ Sălaj, primii repartizaţi vor fi candidaţii cu media de repartizare minimum şapte la concursul din sesiunea 2015. „Repartizarea va avea loc, conform art. 61 alin. (8) din Metodologie, pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, la nivelul judeţului în care au susţinut atât proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, cât şi proba scrisă ori în alte judeţe în care au susţinut proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare”, se precizează în anunţul postat pe site-ul instituţiei.
Conform graficului afişat, primii care vor intra luni în sala de şedinţe a Inspectoratului sunt profesorii de carting, începând cu ora 12. De la 12,10 sunt programaţi profesorii de educaţiei fizică şi sport, precum şi cei cu pregătire sportivă de specialitate. De la 12, 20 sunt aşteptate educatoarele, urmate de profesorii de electronică şi automatizări, urmaţi de cei fizică – chimie, geografie şi instrumente muzicale.
Cea de-a doua oră a şedinţei publice va fi deschisă de repartizarea pe posturi a învăţătoarelor, urmată de cea a profesorilor de limba engleză şi franceză. Cadrele didactice care au suţinut examenul la limba latină şi limba română au fost programate pentru repartizare începând cu ora 13,35.
Începând cu ora 14, sunt aşteptaţi profesorii de matematică, urmaţi de cei de muzică instrumentală şi cei de pregătire – instruire practică electrotehnică, electromecanică).
Potrivit reprezentanţilor ISJ Sălaj, candidaţii vor fi prezenţi în sala de şedinţe cu cel puţin treizeci de minute înainte de ora afişată.

Leave a Comment