Alege! Este dreptul tău!

În perioada 13-17 iunie 2022 s-a desfășurat, în stațiunea Eforie Nord, județul Constanța, Concursul Național pe teme de protecția consumatorului „Alege! Este dreptul tău”.
Echipajul regiunii N-V a obținut PREMIUL I la secțiunile Scenetă, Poster, Interpretare spot publicitar și întrebări cu răspuns deschis din legislația concursului Alege!  Este dreptul tău – ediția 2022. Din echipaj a făcut parte Chiș Bianca-Daniela, elevă în clasa a X-a E, la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău, profesor coordonator Crina Dehelean.
Concursul s-a desfășurat la Eforie Nord, Complex Turistic Marea Neagră, fiind organizat de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, în parteneriat cu Ministerul Educației, și este cuprins în Calendarul Activităților Naționale, nr. 25.810/21.02.2022.
Felicitări tuturor elevilor implicați!
prof. Crina Dehelean

2 Thoughts to “Alege! Este dreptul tău!”

  1. […] În perioada 13-17 iunie 2022 s-a desfășurat, în stațiunea Eforie Nord, județul Constanța, Concursul Național pe teme de protecția consumatorului „Alege! Este dreptul tău”. Echipajul regiunii N-V a obținut PREMIUL I la secțiunile Scenetă, Poster, Interpretare spot publicitar și întrebări cu răspuns deschis din legislația concursului Alege!  Este dreptul tău – ediția 2022. Din echipaj a făcut parte Chiș Bianca-Daniela, elevă în clasa a X-a E, la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău, profesor coordonator Crina Dehelean. Concursul s-a desfășurat la Eforie Nord, Complex Turistic Marea Neagră. Felicitări tuturor elevilor implicați! prof.… Citeste mai mult […]

  2. […] În perioada 13-17 iunie 2022 s-a desfășurat, în stațiunea Eforie Nord, județul Constanța, Concursul Național pe teme de protecția consumatorului „Alege! Este dreptul tău”. Echipajul regiunii N-V a obținut PREMIUL I la secțiunile Scenetă, Poster, Interpretare spot publicitar și întrebări cu răspuns deschis din legislația concursului Alege!  Este dreptul tău – ediția 2022. Din echipaj a făcut parte Chiș Bianca-Daniela, elevă în clasa a X-a E, la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău, profesor coordonator Crina Dehelean. Concursul s-a desfășurat la Eforie Nord,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment