„Ziua Vecinilor”, marcată în cartierul Grădina Onului

Un grup de localnici din cartierul Grădina Onului – Ortelec organizează sâmbătă, 4 iunie, evenimentul intitulat sugestiv „Ziua Vecinilor”. Evenimentul este programat să înceapă la ora 16 și va cuprinde activități distractive și de relaxare.

Potrivit echipei de organizare, evenimentul se dorește a fi o acțiune comună împotriva izolării, un prilej de cunoaștere și socializare, manifestare a solidarității și implicării active, cu respect și bună înțelegere între vecinii din cartierul Grădina Onului – Ortelec. Sunt programate jocuri și activități educative și distractive pentru copii, momente muzicale, dans, diverse activități și concursuri pentru adulți, „karaoke” și va fi pregătit un stand cu produse alimentare locale. Organizatorii le promit participanților diferite surprize.

Foto: Agenția Rador

2 Thoughts to “„Ziua Vecinilor”, marcată în cartierul Grădina Onului”

  1. […] Un grup de localnici din cartierul Grădina Onului – Ortelec organizează sâmbătă, 4 mai, evenimentul intitulat sugestiv „Ziua Vecinilor”. Evenimentul este programat să înceapă la ora 16 și va cuprinde activități distractive și de relaxare. Potrivit echipei de organizare, evenimentul se dorește a fi o acțiune comună împotriva izolării, un prilej de cunoaștere și socializare, manifestare a solidarității și implicării active, cu respect și bună înțelegere între vecinii din cartierul Grădina Onului – Ortelec. Sunt programate jocuri și activități educative și distractive pentru copii, momente muzicale, dans, diverse activități și… Citeste mai mult […]

  2. GIGI

    Aloo, pe 04 MAI 2022 sau pe 04 IUNIE 2022? A fost evenimentul sau va fi?

Leave a Comment