„Zilele Zalăului” blochează traficul pe mai multe străzi din municipiu

Traficul rutier în municipiul Zalău va fi blocat pe mai multe străzi, începând de miercuri, 25 iulie, până luni dimineaţa, 30 iulie, în vederea pregătirii și desfășurării „Zilelor Zalăului”.

Primăria Zalău a anunțat că, în perioada 25 – 29 iulie, pentru buna desfășurare a celei de-a XXI-a ediții a Zilelor municipiului Zalău, anumite străzi și parcări din municipiu vor fi blocate, circulația fiind deviată pe străzi adiacente.

Începând de miercuri, 25 iulie, va fi blocată o parte din parcarea adiacentă Primăriei municipiului Zalău, pentru montarea scenei.

Joi, 26 iulie, începând cu ora 19, se vor bloca parcările din fața Casei Municipale de Cultură și cea de pe strada Gheorghe Doja; parcarea de pe strada 22 Decembrie 1989, de la intersecția cu strada Gheorghe Doja până la intersecția cu strada Parcului, inclusiv parcarea laterală de pe strada Parcului și parcarea adiacentă Primăriei municipiului Zalău.

Circulaţia rutieră va fi blocată începând de joi, 26 iulie, ora 18.00, pe străzile Parcului, de la intersecția cu strada  22 Decembrie 1989 până la intersecția cu Decebal; Simion Oros, de la intersecția cu strada Parcului până la intersecția cu strada Unirii, iar vineri, 27 iulie, de la ora 9, pe 22 Decembrie 1989 (fostă Crasnei), de la intersecția cu strada Gheorghe Doja până la intersecția cu strada Constantin Dobrogeranu Gherea.

Traseele de acces către locul desfășurării evenimentului, precum cele de dispersare, sunt strada Simion Oros, strada 22 Decembrie 1989, Piața 1 Decembrie 1918, strada Unirii, strada Parcului și strada Gheorghe Doja.

Eliberarea zonei de către comercianți se va face în data de 30 iulie, după ora 0. Curăţenia se va efectua în intervalul orar 0 – 4, iar scena se va demonta până luni, 30 iulie 2018, ora 20. Redeschiderea circulației și deblocarea parcărilor: luni, 30 iulie ora 4.

4 Thoughts to “„Zilele Zalăului” blochează traficul pe mai multe străzi din municipiu”

 1. Curios

  Care e parcarea din fata Casei de Cultura Municipale?

  acolo e un drum care merge pe langa ceas nu?

  1. aaa

   ce zici tu e Casa de Cultura a Sindicatelor…

 2. Anonim

  Mai curiosule,aia ii Casa de Cultura a Sindicatelor.ZILELE PARCARII se tin in spatele Primariei si se blocheaza Crasnei si centrul orasului !

 3. De cand vechea Casa Municipala de Cultura (numita si Soimul) a "zburat" la altii

  Casa de Cultura Municipala este azi ceea ce numeam noi pe vremuri Clubul Tineretului.

Leave a Comment